Hvordan Man Vælger Sportsudstyr

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Sportsudstyr
Hvordan Man Vælger Sportsudstyr

Video: Hvordan Man Vælger Sportsudstyr

Video: Hvordan Man Vælger Sportsudstyr
Video: HULEBYG: Sådan popnitter du 2024, April
Anonim

Træning på simulatorer giver dig mulighed for at holde din krop i god form og hjælper også med at regulere arbejdet i indre organer. Men det er også vigtigt at være opmærksom på, hvilken type sportsudstyr du har brug for og til hvilke formål.

Hvordan man vælger sportsudstyr
Hvordan man vælger sportsudstyr

Instruktioner

Trin 1

Skriv dit træningsmål i din træningsdagbog for at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Der er to hovedtyper af udstyr af denne type: udholdenhed og styrkeudvikling. Den første klasse inkluderer motionscykler, løbebånd, rodmaskiner, steppere osv. Den anden - bænke, motionsmaskiner med frie vægte (bar, vægtstang, håndvægte) og komplekser med indbyggede vægte.

Trin 2

Beregn dine midler til køb af lager. Hvis du har brug for både udholdenhed og styrke, skal du samle et ret stort budget. Generelt kan prisen på hver af dem variere fra $ 300 til flere tusinde. For eksempel kan en simpel motionscykel, der måler din puls og tilbagelagte afstand, koste mere end $ 200. Jo flere funktioner hans computer har, desto dyrere vil motionscyklen koste.

Trin 3

Overvej at købe et løbebånd, hvis du ikke kan lide at træde i pedalerne. Hun giver dig mulighed for at køre løb derhjemme i ethvert vejr uden for vinduet. Løbebåndsprisen varierer fra $ 400 til $ 1500. De enkleste og billigste er mekaniske, det vil sige, du skal selv sætte sporet i bevægelse. Den anden type er elektrisk. Det er mere avanceret og dyrt. Denne type spor kan bevæge sig med en bestemt hastighed i henhold til et program givet af en computer.

Trin 4

Køb et udvalg af styrke- og muskelopbygningsudstyr. Hvis du har brug for en omfattende metode til at arbejde på kroppen, skal du købe en kompleks simulator med indbyggede vægte. Som regel koster det mindst $ 1000 - $ 1500, men giver dig mulighed for at træne musklerne i ben, arme, bryst, skuldre og ryg. Jo flere muligheder en simulator har, jo højere er prisen. Han kan dog erstatte et helt motionscenter til dig, hvor du skal give penge hver måned.

Anbefalede: