Hvad Er Det Mest Ideelle Sportsudstyr

Hvad Er Det Mest Ideelle Sportsudstyr
Hvad Er Det Mest Ideelle Sportsudstyr

Video: Hvad Er Det Mest Ideelle Sportsudstyr

Video: Hvad Er Det Mest Ideelle Sportsudstyr
Video: Сравнение сортов картофеля Гала, Лапоть, Королева Анна, Тулеевский, Беллароза 2023, December
Anonim

Rashgart er en ret ny og unik type sportsudstyr. Oprindeligt beregnet til surfing. I dag er en rashgart i garderoben hos næsten enhver atlet.

Hvad er det mest ideelle sportsudstyr
Hvad er det mest ideelle sportsudstyr

Det mest ideelle sportsudstyr er en rashgart. Det ligner en almindelig tætsiddende T-shirt. De uindviede mennesker får indtryk af, at sådanne modeller er beregnet til bekvemmelighed, men det er langt fra tilfældet.

Hovedformålet med rashgart er at absorbere fugt (dvs. sved fra kroppen) og bevare varmen (så musklerne opvarmes). Og det gør sit job fremragende takket være de materialer, det blev oprettet af. Den indeholder: bambusfiber, spandex, nylon, elastan.

Rashgarts kommer i lange og korte ærmer. Kvindelige og mandlige modeller. Forskellige farver. Den gennemsnitlige pris for en rashgart er fire tusind rubler.

Hvert år vinder denne type udstyr mere og mere popularitet. Rashgarts bruges af kampsportatleter, gymnaster, atleter, fodboldspillere og bare mennesker, der overholder en sund livsstil. Det er perfekt til jogging. Især i køligt vejr.

Der er en mere nyttig egenskab ved denne type udstyr. Rashgarts er imprægneret med et specielt antibakterielt middel. Derfor kan du sikkert deltage i sportsafsnit uden frygt for at opfange hudsygdomme.

De har dog ulemper: de kan ikke vaskes i varmt vand, presses hårdt, stryges eller tørres på batteriet.

Levetid med ordentlig pleje 2-3 år.

Anbefalede: