Hvad Er Kravene Til Sportsudstyr

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Kravene Til Sportsudstyr
Hvad Er Kravene Til Sportsudstyr

Video: Hvad Er Kravene Til Sportsudstyr

Video: Hvad Er Kravene Til Sportsudstyr
Video: Sådan får du styr på gruppetavlen 2024, Kan
Anonim

Sportsudstyr, der anvendes i forskellige institutioner, skal overholde specifikke sanitære regler og forskrifter. Disse instruktioner er indeholdt i SanPiN 2.4.2.-1178-02 af 25. november 2002.

Hvad er kravene til sportsudstyr
Hvad er kravene til sportsudstyr

Instruktioner

Trin 1

Sportsudstyr og udstyr, der er installeret i åbne eller lukkede træningsområder, skal repareres fuldstændigt og fastgøres sikkert. Gymnastikapparater skal være fri for enhver tilbageslag, svingning og afbøjning i leddene, og fastgørelsesdelene skal være godt skruet.

Trin 2

Fodboldmålet skal placeres midt på målmandens linje på banen. De skal bestå af to lodrette stolper forbundet med en øvre vandret bjælke. Målet skal være godt fastgjort til fodboldbanen. Afstanden mellem deres stolper er 7, 32 m; fra den nedre kontur af tværstangen til markoverfladen - 2,44 m.

Trin 3

Klatretove skal være lavet af bomulds- eller hampefibre, hvis diameter er 35-40 mm. Kinderne, der klemmes af to bolte, skal gribe rebet tæt over hele sit område. Den nederste ende er tæt pakket med garn samt en klud eller læderbetræk.

Trin 4

Den svenske væg er sikkert fastgjort til væggen, der skal ikke være revner eller tilbageslag på den. Træningsbænke skal være tilstrækkeligt stabile og ikke løse i forankringspunkterne.

Trin 5

En basketballbagplade er lavet af slidstærkt gennemsigtigt materiale (normalt sikkerhedsglas) og er et monolitisk sportsudstyr. Når der anvendes andre materialer til fremstilling af skjoldet, skal det males hvidt. Basketballbagbrætets størrelse skal være 1,05 m lodret og 1,80 m vandret. Projektilet er stift monteret på en væg eller understøtning, så fremspringets længde fra slutningen er 1, 20 m.

Trin 6

Basketball skal have en sfærisk form og veje fra 567 til 650 g. Kuglen skal oppustes, så den, når den smides ned fra en højde på 1,80 m, springer fra en plan overflade med 1,20-1,40 m op.

Trin 7

Volleyballstolpe installeres i en afstand på op til 50 cm fra sidelinierne og er sikkert fastgjort med støtteknudepunkter. Bredden af volleyballnettet er 1 m, længden er 9, 5 m. Netspændingen i midten af banen skal være 2,43 m for mænd eller 2,44 m for kvinder. Under sidelinjerne på nettet er der installeret specielle antenner, der overstiger nethøjden med 80 cm. Volleyballer er lavet af blødt læder og skal være runde og ensfarvede. Boldens omkreds er 65 cm, og vægten er fra 270 til 280 g. Lufttrykket inde i projektilet bør ikke være mere end 0,051 kg / cm3.

Anbefalede: