Sportsudstyr Til At Styrke Benmusklerne

Indholdsfortegnelse:

Sportsudstyr Til At Styrke Benmusklerne
Sportsudstyr Til At Styrke Benmusklerne

Video: Sportsudstyr Til At Styrke Benmusklerne

Video: Sportsudstyr Til At Styrke Benmusklerne
Video: Йога для начинающих дома с Алиной Anandee #3. Здоровое гибкое тело за 40 минут. Продвинутый уровень. 2024, April
Anonim

Sportsudstyr er en vigtig del af fitness. Det hjælper med at styrke kroppens muskler bedre, gøre klasser mere varierede og mere interessante. Tilgængelig for alle, der ikke har nogen sundhedsbegrænsninger.

Sportsudstyr til at styrke benmusklerne
Sportsudstyr til at styrke benmusklerne

Instruktioner

Trin 1

Trin - du kan hoppe, danse, lave push-ups, pumpe pressen på det. Men det vigtigste, som trin hjælper med at opnå, er at styrke benmusklerne. Steppeøvelser træner også hjerte og lunger.

Køb sneakers til trin-aerobic: barfodet eller i gymnastiksko på trappen, du kan skade dine ben. Trin er kontraindiceret for hypertension.

Trin 2

Stepper - for dem der drømmer om at gå op ad bjergene og dale uden at forlade gymnastiksalen: denne simulator simulerer trin. Desuden kan bevægelseshastigheden ændres. Plus stepper - i en time af en sådan gåtur forbrændes op til 500 kalorier. Og dette er meget mere, end du vil bruge på at løbe gennem byens støvede gader. Eller shoppe.

Trin 3

Glide

Øvelse på dette glatte spor ligner meget hurtigskøjteløb. Alt, hvad der er brug for, er at tage specielle sko på og "komme på en glat skråning"! Virker det kedeligt for dig? Tværtimod! At træne på en usædvanlig sti kan være sjovt (ikke alle ved, hvordan man holder balance).

Derudover styrker dias hofterne og balderne og danner en smuk lettelse for hele kroppen.

Trin 4

Træningscykel - De, der har kørt på cykel, ved, hvordan de skal stramme benene efter sådanne træningsprogrammer. Cyklen træner primært lægmuskler og lår. Ridning i høj hastighed hjælper med at udvikle hjertemusklen og lungerne. Det eneste negative er, at du bliver nødt til at ride i hallen, ingen dias eller smuk udsigt. Selvom det nu er populært, er haller med en stor skærm, hvor en film vises - en vej med skiftende terræn. Dette skaber en illusion af bevægelse i rummet: Bare få tid til at dreje pedalerne og følge vejen.

Anbefalede: