Hulahoop - Uerstatteligt Sportsudstyr

Indholdsfortegnelse:

Hulahoop - Uerstatteligt Sportsudstyr
Hulahoop - Uerstatteligt Sportsudstyr

Video: Hulahoop - Uerstatteligt Sportsudstyr

Video: Hulahoop - Uerstatteligt Sportsudstyr
Video: Пояс верности, или хулахуп? Испытываем работу INTELLIGENT HULA HOOP 2024, Kan
Anonim

En smuk figur er enhver moderne piges drøm. Nogen er på diæter, nogen er tæt involveret i sport, men hver forventer et positivt resultat. Præcis i sportsaktiviteter er yderligere udstyr ofte involveret. En hula-hoop eller en simpel hoop er en af de mange typer sportsudstyr, som du kan gendanne din figur med. Det er ikke nødvendigt kun at bruge det i gymnastiksalen, du kan vride det derhjemme uden at bruge meget tid på det.

Hula Hup
Hula Hup

Hulahoop hjælper med at genoprette taljen, strammer hofterne og fjerner maven. Det har et stort antal sorter, lette og tunge modeller, plast og jern, med og uden magneter, og hver eneste giver utvivlsomt sin egen effekt.

Hvordan bruges hula hoop korrekt?

Der er ingen specielle indikationer på denne score. Både kvinder og mænd kan bruge bøjlen i ligestilling. Som mange producenter skriver, gendanner hula-hoop taljen, men hvis du træner regelmæssigt, vil effekten være på balder og ben, ryggen rettes ud og armens muskler strammes. Det kræver ikke meget plads og tid, særlig træning og meget indsats. Før klasser skal du helt sikkert beslutte, hvor meget bælgen er, nu køber mange mennesker hula-bøjler med magneter, og der er det ikke svært at fastslå dens egen vægt, og diameteren i moderne bøjler er let at ændre. Det er bydende nødvendigt at dreje hula-bøjlen på tom mave, ellers kan du få fordøjelsesproblemer, som du selvfølgelig ikke vil have.

Det vigtigste i hula hoop øvelser er regelmæssighed. Hvis du vrider rammen en gang om ugen eller snurrer hele dagen, springer over klasser i flere dage og derefter fylder dig selv med træning igen, vil effekten være mere end tvivlsom. Således er det maksimale, du opnår, grimme og smertefulde blå mærker på siderne og underlivet. Undervisninger i mindst 20 minutter om dagen, helst på samme tid, giver resultater på en måned. Hvis effekten er nødvendig med det samme, skal du dreje mindst tre gange om dagen, men gradvist vænne dig til denne rytme og øge belastningen hver dag. Hulahoop kan fjerne 1 til 7 cm i taljen pr. Måned. Det er vigtigt, at sandsynligheden for at cellulite ser ud, når belastningen på balder og lår falder, eller at den falder markant.

Rammen har mange fordele, og ifølge statistikker hjælper den mange travle piger og kvinder med at komme i form, men glem ikke, at intet hjælper dig med at tabe sig, hvis du ikke vil have det selv. Hvis du beslutter dig for at øve med hula hoop, skal du gradvist vænne din krop til sådanne belastninger, det starter nok 1-2 minutter om dagen. Når du træner, anbefales det at bære en tynd T-shirt eller T-shirt, der beskytter mod blå mærker.

Kontraindikationer

Hulebøjle er forbudt for de mennesker, der har nyreproblemer eller en slags gynækologiske sygdomme. Der er ingen alvorlige kontraindikationer. Nogen vil skelne minusene i bøjlen, men det kommer alt sammen til én ting, resultatet bliver fra en regelmæssig og systematisk tilgang. Det hjælper ikke den anden undervisningsdag, og om en uge forsvinder centimeterne ikke, men hvis du trækker dig sammen og tager dig af dig selv alvorligt, vil resultatet være behageligt for øjet.

Det kræver en stor indsats, tålmodighed og tid at være smuk og slank. Nogen har måske simpelthen ikke nok fritid til forretning eller gymnastiksalen, nogen har ikke viljestyrken til diæter, men det er nødvendigt at gendanne figuren. Hulahoop giver dig mulighed for at undvære alt dette og komme tilbage i form. Vælg en bekvem mulighed for dig selv og send videre til nye sejre over din figur!

Anbefalede: