Sådan Gendannes Form

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Form
Sådan Gendannes Form

Video: Sådan Gendannes Form

Video: Sådan Gendannes Form
Video: Repair of the RM400 ATV crankshaft / Russian mechanics. The second life of the part .. 2024, Marts
Anonim

Problemet med at gendanne form opstår som regel for mennesker, der er tilbøjelige til at være overvægtige, såvel som for kvinder, der har fået ekstra pund under graviditeten. Behovet for at genvinde deres vægt og velbefindende kan også forekomme hos mennesker, der ønsker at komme i form så hurtigt som muligt efter en sygdom.

Recovery er umulig uden ordentlig ernæring og regelmæssig motion
Recovery er umulig uden ordentlig ernæring og regelmæssig motion

Instruktioner

Trin 1

Du skal begynde at sætte dig i orden med et godt humør og den rigtige motivation. Ønsket om at se bedst mulig ud skal komme indefra og ikke være forbundet med hårdt arbejde, ellers bliver du nødt til at gøre en større indsats for at opnå resultatet.

Trin 2

For folk, der ønsker at komme i form, anbefaler læger først og fremmest ordentlig ernæring. Tal med din terapeut eller diætist, der kan skræddersy din diæt, så den passer til din situation. Det anbefales også at drikke rigeligt med vand i denne periode.

Trin 3

Udmatt dig ikke med stive kostvaner, som du læser om i aviserne eller på Internettet. Sådan mad kan gøre mere skade end gavn. Effektiviteten og acceptabiliteten af enhver diæt bør konsulteres med en læge.

Trin 4

Tilmeld dig et motionscenter. I dag er der mange muligheder for fysisk aktivitet - fra fysioterapiøvelser og yoga til Pilates og stripdans. Jo mere du bevæger dig, jo bedre. Hvis du vil træne efter graviditet eller sygdom, skal du kontakte din læge. Han vil ikke kun rådgive om den bedste sport, men også fortælle dig, i hvilken rækkefølge du har brug for at øge belastningen.

Trin 5

Frisk luft er uundværlig for at genskabe form. Gå meget, skift langsomt med et hurtigt skridt, hvis helbredet tillader det, skal du løbe. Deltag i udendørs spil - spil fodbold med børn eller kast en pind til din yndlingshund.

Trin 6

Efter graviditet hjælper ikke kun ordentlig ernæring med at vende tilbage til sin tidligere form, men også specielle øvelser for mavemusklerne samt cremer til fjernelse af strækmærker.

Trin 7

Smil ofte og sørg for at tro, at du vil være i stand til at finde figuren af dine drømme. Det er ikke for ingenting, at de siger, at menneskelige tanker er materielle, og ved hjælp af et smil og et godt humør kan du opnå alt i verden.

Anbefalede: