Sådan Gendannes Brystets Elasticitet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Brystets Elasticitet
Sådan Gendannes Brystets Elasticitet

Video: Sådan Gendannes Brystets Elasticitet

Video: priselasticitet 2022, December
Anonim

Der er mange øvelser for at forbedre form og elasticitet. Dette er specielle sæt, udviklet af bodybuilding-specialister og almindelige, som længe har været kendt fra skolens fysiske undervisningstimer. Hvis du ikke har mulighed for at gå i gymnastiksalen, kan du nemt lave et sæt øvelser derhjemme, så dine bryster ser fejlfri ud.

Sådan gendannes brystets elasticitet
Sådan gendannes brystets elasticitet

Instruktioner

Trin 1

Det er bedst at udføre din fysiske aktivitet ikke umiddelbart efter du vågner op - på dette tidspunkt hviler dine muskler stadig, men stadig inden frokosten. Om aftenen, når kroppen bliver træt, har klasser heller ikke den ønskede effekt.

Trin 2

Varm dine muskler op med enkle, lette slagtilfælde, inden du starter en kraftig træning. Og så kan du gøre noget som dette sæt øvelser:

Trin 3

Tag en gummikugle, stræk armene ud foran dig og bøj dem ved albuerne. Tryk så hårdt som muligt på bolden med håndfladerne.

Trin 4

Foretag cirkulære bevægelser med dine skuldre i urets retning. I dette tilfælde skal dine hænder ligge på dine skuldre.

Trin 5

Rette op. Stræk den ene hånd op og den anden ned og drej dem i forskellige retninger som en møller.

Trin 6

Sæt håndfladerne på væggen, og prøv at komme tættere på den, og skub derefter skarpt af.

Trin 7

Sidd på en stol, tag fat i siderne af ryggen med dine hænder, træk albuerne tilbage og bøj brystet kraftigt fremad, træk dit hoved tilbage.

Trin 8

Lås fingrene på armene bøjet skulderbredde fra hinanden, og prøv at løsne dem til siderne med en skarp bevægelse.

Trin 9

Bland dine fingre skiftevis bag ryggen - den ene hånd fra top til bund, den anden fra bund til top.

Trin 10

Skub op fra gulvet eller vindueskarmen, spred dine arme vidt, hold din underarm vinkelret på gulvet eller kanten af ​​vindueskarmen.

Trin 11

Liggende på ryggen, tag håndvægtene i dine hænder og spred dem til siderne. Løft håndvægtene op foran dig.

Trin 12

Liggende på gulvet, bøj ​​dine arme med håndvægte fastspændt i dem ved albuerne. Hold håndvægte foran dig. Forlæng dine arme og spred dem fra hinanden uden at røre gulvet.

Trin 13

Alle øvelser skal gentages 6 til 10 gange. Hvis du føler, at du let kan klare dem, og det ikke er nok, kan du gradvist øge antallet af gentagelser.

Trin 14

I slutningen af ​​lektionen skal du slappe af og slappe af med dine muskler: stå og hold bare kettlebells i dine hænder, ryst dine hænder, hvil dine hænder på væggen og hæng på dem i et par sekunder.

Trin 15

Tag en tung bog og bær den på dit hoved. Denne øvelse kan gentages flere gange om dagen, indtil du retter din kropsholdning, hvilket er nødvendigt for ikke kun at forbedre formen på dine bryster og dit udseende, men også dit generelle helbred.

Populær af emne.