Sådan Gendannes Hurtigt Muskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Hurtigt Muskler
Sådan Gendannes Hurtigt Muskler
Video: Sådan Gendannes Hurtigt Muskler
Video: Hvor hurtigt kan du få større muskler? | #COACH 2023, Februar
Anonim

De fleste mænd drømmer om at have en smuk og stærk krop. Men absolut enhver fysisk aktivitet i gymnastiksalen fører til stress og muskelmikrotraumer. Derfor skal du tage tid efter træning at genoprette muskelvæv.

Sådan gendannes hurtigt muskler
Sådan gendannes hurtigt muskler

Instruktioner

Trin 1

Sikkert få atleter ved, at strækning er afgørende for bedre muskelgendannelse efter træning, styrkelse af muskler og lindring af spændinger i dem. Sørg for at udføre et sæt strækøvelser efter at have arbejdet med tunge vægte, på dette tidspunkt er musklerne specielt elastiske og opvarmede. Stræk musklerne, indtil du mærker dem fuldt ud, og hvis der opstår smerte, skal du stoppe.

Trin 2

Det er meget vigtigt at planlægge tidspunktet for din træning korrekt, så intervallet mellem dem er mindst otteogfyrre timer - dette er den minimale tid, der kræves til delvis genopretning af muskelvæv. Tag en pause i hver uge efter hver tredje måned, så kroppen har tid til at hvile fuldt ud.

Trin 3

Tilstrækkelig søvn er afgørende for mere end bare at opretholde normal mental funktion. Det giver ordentlig hvile til dine trænede muskler. Søvn gendanner muskler og øger stressniveauer (på grund af øgede niveauer af cortisol) i kroppen, hvilket kun styrker musklerne. Tilstrækkelig søvn bør være mindst syv timer om natten. Hvis arbejdsplanen tillader det, skal du tage en lur i mindst tyve minutter om dagen.

Trin 4

Massage kan hjælpe med at genoprette muskler efter en intens træning. For at gøre dette har du brug for en god specialist, der korrekt kan massere det indre væv i kroppen og musklerne. Dyb massage er i stand til at nå muskelfibre, ingen daglig strækning giver en sådan effekt.

Trin 5

Sauna og bade kan forbedre blodcirkulationen og øge kropstemperaturen. Som et resultat vil fedtvæv modtage flere næringsstoffer og ilt, der er nødvendige for reparation af muskelvæv. Disse procedurer anbefales efter træning eller før sengetid for helt at slappe af. Bliv i saunaen eller badet i ti til femten minutter. Derefter kan du strække lidt, mens musklerne er fleksible og elastiske.

Populær af emne.