Claudia Schiffer Eller Cindy Crawford. Hvis Vægttabsprogram Er Det Bedste?

Claudia Schiffer Eller Cindy Crawford. Hvis Vægttabsprogram Er Det Bedste?
Claudia Schiffer Eller Cindy Crawford. Hvis Vægttabsprogram Er Det Bedste?

Video: Claudia Schiffer Eller Cindy Crawford. Hvis Vægttabsprogram Er Det Bedste?

Video: Claudia Schiffer Eller Cindy Crawford. Hvis Vægttabsprogram Er Det Bedste?
Video: Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford and more on the runway for Versace 2024, Kan
Anonim

Der har længe været en uudtalt rivalisering mellem Cindy og Claudia. Hvad er det bedste vægttab fitnessprogram? Hvad foreslår Cindy? Hvordan kan Claudia svare hende? Lad os sammenligne to stjernetræningsmetoder.

Claudia Schiffer eller Cindy Crawford. Hvis vægttabsprogram er det bedste?
Claudia Schiffer eller Cindy Crawford. Hvis vægttabsprogram er det bedste?

Hvad almindeligt

Claudia Schiffer tilbyder sin træning kaldet Super Fitness. Dette er et kompleks af forskellige øvelser rettet mod kropsformning. Cindy Crawford tilbyder en metode til vægttab efter fødslen - "Ny dimension" for unge mødre. Begge kompleksers teknik er ret ens. Dybest set både der og der er de samme øvelser, deres forskel er kun i de små ting.

Ulempen ved begge disse træningsprogrammer er, at der allerede er udviklet mere moderne vægttabsprogrammer, og selvom Cindy og Claudias træning stadig er i stor efterspørgsel, vil de være kedelige for de "avancerede".

Hvad er ulemperne

Det kan ikke siges, at fitnessprogrammer fra disse to modeller ikke bidrager til vægttab. Men på en måde er de kun gode for dem, der træner derhjemme. Af en eller anden grund vil denne form for træning være farlig for begyndere. De vigtigste ulemper:

- Begge komplekser er fulde af lunger, squats, disse øvelser kan være farlige for dem, der lige er begyndt at dyrke sport såvel som for kvinder efter fødslen, da det er let at skade de stadig skrøbelige ledbånd.

- Et stort antal Crawford-øvelser kan tilskrives styrke Pilates. For at udføre disse øvelser korrekt skal du føle dine muskler godt, så en nybegynder kan næppe gøre det rigtigt. Derfor er effekten muligvis ikke særlig mærkbar.

- På den anden side er nogle øvelser meget lette, og de er næppe egnede til "avancerede". Vejen ud er at øge vægten.

Hvad er fordelene

Selvfølgelig har disse programmer deres fordele. Crawford har mindst fem øvelser fra fysioterapiøvelser, der er meget gode for lænden. Schiffer tilbyder også disse, men i mindre mængder. Disse øvelser vil hjælpe dem, der har rygproblemer, og de er også velegnede til tidligere utrænede mennesker.

Hvis du under træningen ikke helt forstår, hvad den er beregnet til og ikke føler nogen fornemmelser i musklerne, er det bedre ikke at gentage denne øvelse. Schiffer-komplekset er enklere og mere overkommeligt, men ret kedeligt. Der er dynamiske strækøvelser, der er farligere end statisk strækning.

Claudia lægger stor vægt på problemområder. Cindy lægger også vægt på mavemusklerne, hofterne, balderne. Men for den korrekte udførelse af hendes øvelser skal der være god koordinering.

Sammenfattende kan vi sige, at begge komplekser har deres plusser og minus, det er meget muligt at studere dem derhjemme, men for dette er det værd at foretage nogle justeringer af træningen.

Hvilke øvelser er bedre at fjerne fra Cindy Crawford-komplekset:

- traumatisk, hvor du føler at træning kan føre til skade, klemning af nerven, skade

- øvelser til brystmusklerne (til ammende mødre).

Med hensyn til Claudia Schiffer-komplekset:

- fjern dynamiske angreb, dette gælder overvægtige kvinder og begyndere;

- vifte af øvelser er mager, keder sig hurtigt.

Cindy har en god opdeling i perioder, der øger belastningen; god øvelse fra fysioterapi øvelser. Claudia har en god klassisk undersøgelse af problemområder.

Det store plus ved disse to berømtheder er, at de begge er mødre, og deres perfekte kroppe inspirerer atletisk præstation.

Det er svært at sige, hvilken træning der er bedre og mere effektiv. Uden at prøve selv er det umuligt at drage en entydig konklusion for alle. Hver person har sin egen individuelle organisme, klar til bestemte belastninger.

Valget af et hjemmefitnessprogram skal baseres på dine egne følelser og fysiske sundhed og fitness. Hvad kan man med sikkerhed sige med tillid til, at begge disse komplekser er egnede til dem, der drømmer om at tabe sig.

Anbefalede: