Hvornår Er Det Bedste Tidspunkt At Løbe: Morgen, Eftermiddag, Aften

Indholdsfortegnelse:

Hvornår Er Det Bedste Tidspunkt At Løbe: Morgen, Eftermiddag, Aften
Hvornår Er Det Bedste Tidspunkt At Løbe: Morgen, Eftermiddag, Aften

Video: Hvornår Er Det Bedste Tidspunkt At Løbe: Morgen, Eftermiddag, Aften

Video: Hvad er den bedste løbeteknik? | #COACH 2022, December
Anonim

Sent på foråret og forsommeren er de bedste tidspunkter at jogge. Det er ikke så koldt om morgenen, men varmt nok om aftenen. Men spørgsmålet opstår, hvornår er det bedre at løbe - om morgenen, om eftermiddagen eller om aftenen? Dette er værd at forstå.

Hvornår er det bedste tidspunkt at løbe: morgen, eftermiddag, aften
Hvornår er det bedste tidspunkt at løbe: morgen, eftermiddag, aften

Hvilket tidspunkt på dagen er det bedre at løbe?

Hvis du kan, skal du løbe i løbet af dagen. I denne periode fungerer kroppen allerede på det rette niveau, og det er stadig langt at sove om natten.

Hvis vi taler om kroppens effektivitet og udholdenhed, når den sit højeste niveau fra 9 til 12 middag og fra 17 til 19 pm. Mange atleter er godt klar over dette faktum, og derfor udgør de deres træningsplan på en sådan måde, at den mest aktive del af øvelserne udsættes til denne gang.

Imidlertid har ikke alle råd til at jogge i løbet af dagen. Dette kan skyldes skole, arbejde eller anden grund. Derfor har mange et akut spørgsmål, når det er bedre at løbe: om morgenen eller om aftenen? For at træffe det rigtige valg skal du overveje hovedfunktionerne i begge muligheder.

Hvad skal jeg vælge: morgen eller aften jogging?

Morgenjogging er den mest almindelige mulighed, især for dem der studerer eller arbejder. For eksempel, hvis din arbejds- / skoledag starter kl. 8-9, kan du have klasser kl. 6 og bruge dem 30-40 minutter. Det er bedre ikke at spise noget før jogging, men kun at drikke et glas friskpresset juice. Som et resultat vil løb give dig mulighed for at starte kroppens metaboliske processer, fylde den med energi og styrke den inden den kommende arbejdsdag.

Ulempen ved denne mulighed er, at det er ret svært for mange at tvinge sig selv til at vågne op tidligt om morgenen og løbe. Det vigtigste her er at få tålmodighed og styrke i de første uger, derefter vil din krop vænne sig til det, og problemer med tidlig opvågnen forsvinder med tiden.

Aften er også et godt tidspunkt at jogge, men det har også sine fordele og ulemper. Hvis dit arbejde tager meget energi, og efter en travl dag føler du dig træt, bør du i denne tilstand ikke udsætte din krop for fysisk anstrengelse.

Derudover anbefales det at give op med at løbe sent på aftenen. I løbet af denne tid slapper kroppen af ​​og forbereder sig på en nats hvile. Ellers kan søvnløshed forekomme.

Sundhedsmæssige fordele ved at løbe

Jogging er meget gavnligt for menneskers sundhed, uanset alder og fysisk kondition. Regelmæssig og korrekt træning giver dig mulighed for at tabe sig, forbedre kroppens generelle tilstand, styrke immunsystemet, det kardiovaskulære system og forbedre lungefunktionen. Joggere lider normalt ikke af hypertension, åreforkalkning, hjertesvigt.

Løb beskytter ældre mod hjerteinfarkt, slagtilfælde, hypertension og andre sundhedsmæssige problemer. Men hvis du har sundhedsmæssige problemer, skal du konsultere din læge, inden du begynder at træne.

Populær af emne.