Første Etape 1/8 FIFA Verdensmesterskab: Brasilien Mod Chile

Den 28. juni levede hele Brasilien i forventning om den første kamp i 1/8 finalen i FIFA verdensmesterskabet, hvor værten for verdensmesterskabet mødtes med Chiles landshold. Konfrontationen mellem brasilianerne og de kompromisløse chilenere fandt sted på stadion i byen Belo Horizonte.

Første etape 1/8 2014 FIFA verdensmesterskab: Brasilien mod Chile

Fra de første minutter af mødet pålagde begge hold modstanderen en hård kamp om bolden i hvert afsnit af banen. Det var allerede slutspillet, så alle kræfter blev kastet ind i en bestemt kamp. Symbolet for magtkampen på den grønne græsplæne på Mineirao-stadionet kan kaldes Vidals teknik, som han fangede på Neymars hofte. Den chilenske kunne have været misundelse af NHL-hockeyspillere.

Med hensyn til spillet kunne tilskuerne på tribunerne ikke kede sig. Allerede i det 18. minut af mødet, efter et hjørnespark, åbnede værterne scoren. Den brasilianske kaptajn Silva header bolden til den fjerneste stolpe, hvor David Luiz fuldfører pasningen. Resultatet bliver 1 - 0 til Brasilien. Hvad der skete i det øjeblik på tribunen, kaldte sportskommentatoren et udtryk, der vil komme ind i historien: "Brasilianere på tribunen oplevede en massiv orgasme." Sådan var de mange fans store glade galskab. Imidlertid behøvede brasilianerne ikke at glæde sig i lang tid.

I det 32. minut sendte Alexis Sanchez bolden ind i hjørnet af Cesars mål med det mest nøjagtige skud uden for feltet. Tallene 1 - 1 lyser op på resultattavlen, hvilket allerede førte de chilenske fans ind i en fase af ekstase.

Første halvdel af mødet sluttede med en lige score.

I anden halvdel blev det samme hårde spil observeret på banen. Det skal indrømmes, at brasilianerne havde en lille territorial fordel, men chilenerne modangreb farligt. Holdene havde nogle gode scoringsmuligheder, men resultatet på resultattavlen ændredes ikke - kampens hovedtid sluttede uafgjort 1 - 1.

I de ekstra 30 minutter var brasilianerne mere aktive, Chile-holdet kæmpede tilbage med deres sidste smule styrke. Chilenernes massive forsvar er beundringsværdigt - det brasilianske hold havde ikke en eneste chance for at score et mål. Men chilenerne næsten "begravede" alle håbene fra mesterskabsejerne. I de sidste forlængede minutter slog Pinilla et uhyrligt slag mod Cesars mål. Målmanden var hjælpeløs, men bolden ramte overliggeren. Ringen fra målstolpen syntes at ekko i hele Brasilien. Pentacampions er meget heldige.

Ekstra tid gav ingen scorede mål, så holdene ordnede forholdet i en række straffesparkskonkurrencer. Den sportslige formue var på siden af mesterskabsværterne - de vandt 3 - 2. Samtidig ramte chilenernes sidste slag fra punktet stolpen. Igen adskilt nogle centimeter Chile fra det elskede mål. Som et resultat var dette hit det sidste i spillet. Brasilianerne når kvartfinalen og afventer vinderen af Colombia - Uruguay-kampen. Chilenerne går hjem, men ingen vil bebrejde disse spillere hjemme for deres præstationer. Det var et værdig hold, som desværre mesterskabet siger farvel til.