FIFA Verdensmesterskab: Hvordan Frankrig Besejrede Schweiz

Den brasilianske by El Salvador blev beæret over at være vært for en kamp mellem Frankrigs og Schweiz landshold i anden runde af verdensmesterskabet i fodbold. Begge hold vandt sejre i starten af turneringen, så kampen under gennemgang var vigtig set ud fra kampen om førstepladsen i E-kvartetten ved FIFA verdensmesterskabet.

2014 FIFA verdensmesterskab: hvordan Frankrig besejrede Schweiz

Kampen mellem landsholdene i Frankrig og Schweiz er blevet det mest produktive indtil videre i turneringen. I alt blev der scoret syv mål i kampen.

Franskmændene var solister i første halvdel. De startede aktivt og formåede at score to gange i det 18. minut. Først scorede han efter et hjørnespark et mål af Olivier Giroud i det 17. minut, og et minut senere forstyrrede Blaise Matuidi igen den schweiziske målmand. Frankrig førte 2 - 0 og gjorde det let og naturligt. Snart havde verdensmestrene i 1998 ret til et straffespark, men Benzema var ude af stand til at score det tredje mål - først målmanden reddet, og derefter ramte den franske landsholdsspiller rammen på målstregen. Denne begivenhed skulle opmuntre schweizerne, men i stedet savnede de mere. I flere afleveringer organiserede franskmændene et hurtigt kontraangreb i det 40. minut, der sluttede med endnu et mål. Distinguished Mathieu Valbuena. Således har franskmændene allerede sikret en behagelig fordel ved pausen.

Anden halvdel startede også muntert. Der blev scoret endnu flere mål. For det første scorede franskmændene to gange efter at have udstedt en fuldstændig uanstændig score - 5 - 0. Benzema scorede efter et mirakuløst indlæg fra Pogba sit tredje mål på 67 minutter og nåede de bedste målscorere i turneringen. Og i det 73. minut skuffede Sissoko endelig alle fans i Schweiz.

I slutningen af kampen så publikum to bolde mere. Sandt nok, nu har schweizere markeret sig. Først sparkede Blerim Dzhemili med et frispark et mål ud. Dette skete efter 81 minutter. Derefter, seks minutter senere, lykkedes det schweizere at score mere. Målet viste sig at være meget smukt. Granit Jaka sendte, efter en fremragende aflevering fra dybdeskarpheden, bolden i mål med det første touch i flugt. Således sød schweizeren bitterhedens nederlag, men det endelige resultat på resultattavlen 2-5 kan ikke være tilfredsstillende for dem.

Frankrig vinder seks point og bliver den eneste leder af gruppe E efter to runder, Schweiz har tre point tilbage.