Kvartfinaler I FIFA Verdensmesterskabet I 2014: Frankrig - Tyskland

I den første kvartfinalekamp i FIFA verdensmesterskabet i Brasilien mødtes landsholdene i Frankrig og Tyskland. Spillet fandt sted på det berømte stadion i Rio de Janeiro.

Kvartfinaler i FIFA verdensmesterskabet i 2014: Frankrig - Tyskland

Kampen mellem Frankrig og Tyskland skiller sig især ud blandt slutkampene i det nuværende mesterskab. Desværre forventede mange neutrale tilskuere mere af kampen, hvilket i sidste ende ikke levede op til forventningerne.

Spillet startede meget langsomt. Det så ud til, at kun de første minutter bevægede spillerne sig så langsomt over banen, og så begyndte den lyse og følelsesladede fodbold. Dette skete imidlertid ikke.

I de første ti minutter af mødet var franskmændenes angreb mere fokuseret på modstanderens mål, men den første bold endte i målet på Deschamps 'afdelinger. I det 12. minut fra standarden åbnede tyskerne scoren. Efter Kroos 'feed fra venstre flanke, headede Hummels bolden i mål. Tyskland førte 1 - 0. Dette øjeblik skulle åbne spillet, men holdene fortsatte med at handle for akademisk og uinteressant.

Blandt de farlige øjeblikke i første halvdel af mødet kan man udpege franskmændenes angreb, da Valbuena kunne udligne scoringen med et skud uden for tyskernes straffesparksområde, men målmanden Neuer reddede sit hold. Dette skete i det 34. minut.

Mere i første halvdel så publikum ikke farlige angreb. Ved pause havde Tyskland en 1 - 0 fordel.

Anden halvdel af mødet forløb på samme uinteressante måde. Tilskuerne så ikke den lyse angribende fodbold, holdets angreb manglede hastighed og kreativitet. Der var en følelse af, at nogle simpelthen ikke ønskede at spille (tyskerne), mens andre ikke kunne (franskmændene). Samtidig forsøgte Deschamps hold at holde starten på halvdelen i større boldbesiddelse, men dette førte ikke til de ønskede resultater. Tyskerne passer imidlertid tydeligt ind i det kedelige spil, fordi scoren passede dem.

Blandt de farlige øjeblikke i anden halvdel af mødet kan vi udpege chancen for Shyurrle i det 82. minut. Den tyske angriber kunne fjerne alle spørgsmål om vinderen af kampen, men inden for straffesparksfeltet skød den tyske lige midt i mål, hvilket bestemte fransk målmand.

Det franske hold havde kun en chance for at komme tilbage. I det seneste angreb skød Benzema på mål fra tæt hold. På trods af at slagvinklen var meget skarp, måtte Neuer træde ind og hjælpe sit hold ud.

Et minut senere blæste dommerens fløjte og markerede tyskernes endelige sejr med en score på 1 - 0. Nu forventer Tyskland sin rival fra parret Brasilien - Colombia, og mange fodboldfans håber, at de ikke længere vil se sådan følelsesløs og uinteressante kampe på det brasilianske verdensmesterskab.