FIFA World Cup: Hvordan Frankrig Behandlede Honduras

Den anden kamp i gruppe E ved verdensmesterskabet i Brasilien fandt sted i byen Porto Alegre den 15. juni. Landsholdene i Frankrig og Honduras konkurrerede på Beira Rio stadion. Fodboldeksperter sagde, at europæerne i dette par i spillet burde have vist en betydelig forskel i klassen. Og så skete det på stadionens grønne græsplæne.

francia_gonduras

Få troede, at det honduranske landshold kunne tilbyde franskmændene lige fodbold. Efter de seneste begivenheder i Uruguay-Costa Rica-kampen kunne neutrale fans dog stadig håbe på et mirakel. Men det skete ikke.

Hele første halvleg på banen var ét hold - Frankrig. Honduras gjorde bare det. der holdt forsvaret. Jeg må sige, det fungerede indtil nogen tid. I de første 25 minutter ramte franskmændene tværstangen to gange, angreb skarpt, men kunne ikke score. Først ved afslutningen af første halvdel af mødet, med franskmændenes samlede fordel, fandt målet sted. Det blev scoret af Karim Benzema i det 45. minut fra straffesparket. For en overtrædelse i strafområdet på Pogba Field blev en honduransk spiller udvist. Efter at målet var scoret, blev det klart, at der ikke ville være noget mirakel.

Anden halvdel fortsatte i endnu skarpere angreb fra Frankrig, og sidstnævnte rivaler tænkte ikke engang på angreb. Du kan kun huske et skud på mål for den franske målmands mål.

På 48 minutter lukker Karim Benzema smukt den perfekte pasning med et tryk. Bolden rammer den fjerneste stolpe og springer derefter ind i målmandens hånd og krydser først det elskede bånd. Statistik tog den anden bold fra Benzema og scorede et eget mål. Hovedbegivenheden var dog stigningen i regningen. 2 - 0 Frankrig er foran.

Hovedstjernen, der angreb Frankrig, fortsatte med at true modstanderens mål. Resultatet var Benzemas tredje mål på 72 minutter. Det var allerede en rutine. Resultatet bliver 3 - 0, og Frankrig jubler. I slutningen af spillet var der stadig øjeblikke til verdensmestrene i 1998, men publikum så ikke flere mål.

Den endelige knusende score var tegn på en ret let sejr for franskmændene. Deres klasse blev ramt, og dette kunne ikke skabe problemer med "gengældelse" over Honduras.