FIFA World Cup: Hvordan Var Kampen Ecuador - Frankrig

FIFA World Cup: Hvordan Var Kampen Ecuador - Frankrig
FIFA World Cup: Hvordan Var Kampen Ecuador - Frankrig

Video: FIFA World Cup: Hvordan Var Kampen Ecuador - Frankrig

Video: FIFA World Cup: Hvordan Var Kampen Ecuador - Frankrig
Video: FIFA 14 "World Cup": "Ecuador vs. Holanda" (PS4) HD 2024, Kan
Anonim

Den 25. juni spillede det franske landshold deres sidste kamp i gruppespillet ved FIFA verdensmesterskabet. Europæernes rival i kvartet E var spillerne på det ecuadorianske hold.

2014 FIFA World Cup: hvordan var kampen Ecuador - Frankrig
2014 FIFA World Cup: hvordan var kampen Ecuador - Frankrig

Ecuadors sbona havde brug for en sejr eller uafgjort for håbet om at fortsætte kampen i slutspillet. Samtidig måtte sydamerikanerne håbe på et positivt resultat af parallelkampen mellem Schweiz og Honduras. Franskmændene, der havde løst problemet med at nå den næste fase af verdensmesterskabet, satte banen langt fra startopstillingen. Måske var dette årsagen til europæernes noget falmede leg.

Første halvdel var kedelig. Holdene skabte få farlige øjeblikke. Det må indrømmes, at franskmændene var overlegne deres modstandere i procentdelen af boldbesiddelse, men dette gav ikke Didier Deschamps 'hold noget. Ecuadorianerne forsøgte undertiden hurtigt at angribe.

Fra første halvdel kan du kun huske to farlige øjeblikke ved modstandernes mål. I første omgang sparkede Pogba efter et hjørne farligt med hovedet, men den ecuadorianske målmand reddede sit hold, hvilket afspejlede slaget. Ecuadorianere i et af angrebene efter flankens baldakin forstyrrede Frankrigs målmand, men selv da endte bolden ikke i mål. Den ecuadorianske spiller lukkede passet med hovedet, men publikum så aldrig målet.

I anden halvdel husker jeg fjernelsen af den ecuadorianske kaptajn Antonio Valencia i det 50. minut. Men allerede før det, lige efter starten af halvdelen, kunne franskmændene have scoret, men stolpen spillede for den sydamerikanske målmand.

Efter at have opnået en fordel begyndte det europæiske hold at angribe med store kræfter, men dette bragte ikke publikum glæde over de mål, de så.

Resultatet af mødet er 0 - 0. Disse tal på resultattavlen afspejler fuldt ud det specifikke i kampen, hvor tilskuerne på stadionet i Rio de Janeiro så få smukke angreb af høj kvalitet.

Franskmændene indtager førstepladsen i gruppe E med syv point, og Ecuador er på vej hjem, da Schweiz vandt deres kamp mod Honduras.

Anbefalede: