Hvordan Man Bygger Abs Før Sommeren

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Abs Før Sommeren
Hvordan Man Bygger Abs Før Sommeren

Video: Hvordan Man Bygger Abs Før Sommeren

Video: Hvordan Man Bygger Abs Før Sommeren
Video: Ting Du Skal Købe Til Dit Nye Marsvin 2024, April
Anonim

At have et sporty look i disse dage med biler og elevatorer er ikke så let. Selv i tilfælde af regelmæssige ture til gymnastiksalen ødelægger den fremstående mave ofte udseendet. Vi har normalt denne ulempe, men ikke om sommeren, når det er tid til at bære torsoen. Mennesker nærmer sig den varme sæson og mange begynder at tænke vildt, hvordan man skal pumpe pressen op. Det er muligt at gøre dette hurtigt, du skal bare styrke musklerne med motion samt forbrænde fedt og revidere din diæt, hvilket førte til dannelsen af overskydende i underlivet.

Hvordan man bygger abs før sommeren
Hvordan man bygger abs før sommeren

Instruktioner

Trin 1

Så vi indstiller os på den daglige udførelse af et sæt øvelser. Her er den første. Lig på ryggen, kryds dine arme over brystet, og hæv dine ben og hoved med skuldre let. Bøj derefter dine knæ og prøv at bringe dit hoved og skuldre tættere på dine ben uden at løfte ryggen fra gulvet. Vend tilbage til startposition.

Trin 2

Lig på gulvet på din mave, placer dine fødder under sofaen eller sengen, så de holder (fikser). Placer dine hænder bag hovedet og begynd at bøje ryggen så meget som muligt. På samme tid skal du tage hovedet tilbage så langt som muligt og rette dine skuldre bredere.

Trin 3

Læg på ryggen, læg dine skinneben på sengen eller sofaen, læg dine hænder bag hovedet. Løft dit hoved og skuldre så tæt som muligt på dine knæ. Forestil dig, at du er et tæppe, der krøller fra top til tå.

Trin 4

Lig på ryggen med dine hænder ved siden af din krop. Løft dine lige ben og træk dem så langt over hovedet som muligt. På samme tid skal du rive balderne ned fra gulvet - ved hjælp af musklerne og ikke skarpt i et øjeblik. Lænden skal være ubevægelig.

Trin 5

Tænk på din menu. Det er nødvendigt at reducere de forbrugte kalorier, give op sødt, fedtet, mel, overskydende saltindtag. Drik mere væske, spis i små portioner, men 5-6 gange om dagen.

Anbefalede: