Hvordan Man ændrer Sig Om Sommeren

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man ændrer Sig Om Sommeren
Hvordan Man ændrer Sig Om Sommeren

Video: Hvordan Man ændrer Sig Om Sommeren

Video: Hvordan man vælger en maling til vægge. Designer tips. 2022, December
Anonim

Ofte begynder folk et nyt liv mandag eller efter at de har skilt sig fra deres halvdel, eller endda forsøgt at ændre sig radikalt to uger før nytår for at charmere alle tilstedeværende på festen. To uger er bestemt ikke nok til at blive en anden, mere perfekt person. Men at gøre det i løbet af sommeren er ret realistisk.

Hvordan man ændrer sig om sommeren
Hvordan man ændrer sig om sommeren

Er det nødvendigt

  • - notesbog og pen
  • - bøger;
  • - modeblade;
  • - cykel;
  • - sportsudstyr
  • - film på et fremmed sprog

Instruktioner

Trin 1

Tag en notesbog og skriv de punkter ned, som du gerne vil ændre i dig selv. Bliv for eksempel en mere læst person, tab fem kilo, skift dit billede og lær et fremmed sprog. Fantastisk sommerplan.

Trin 2

Efter din lønseddel skal du gå til boghandlen. Brug to timer der, læs omhyggeligt kommentarerne og vælg et par bøger til dig selv. Før turen kan du studere Internettet for bognytninger og nedskrive de forfattere, der interesserer dig.

Trin 3

En mulighed for dem, der ønsker at spare penge, er at besøge dine venner. De vil med glæde introducere dig til deres yndlingsforfattere. Du kan også læse bøger fra skærmen eller købe en e-bog.

Trin 4

At tabe sig om sommeren er meget lettere. For det første har kroppen ikke brug for ekstra kalorier til opvarmning. For det andet er det meget lettere at finde en aktivitet efter din smag i den varme årstid, der hjælper dig med at tabe dig. Køb en cykel for at pendle til arbejde, spille beachvolley i weekenden, svøm. Hvis du skal på ferie, skal du vælge en aktiv ferie med udflugter. Gå mere udendørs. Ekstra pund forsvinder umærkeligt, og du vil nyde et sådant tidsfordriv.

Trin 5

Hvis du beslutter dig for at ændre dit image, kan du henvende dig til en stylists tjenester, eller du kan købe flere modemagasiner i samme boghandel. I en måned, med eftertænksom undersøgelse af billeder med modeller, der viser, hvordan nogle jeans kan bæres med en bluse, top og tunika og altid ser anderledes ud, vil du være i stand til at tænke over din nye garderobe. Derudover udgiver magasiner, hvilket firma dette eller det andet outfit. Jeg kunne godt lide kjolen - læs fodnoten i magasinet og gå i butikken. Bedst ledsaget af en ven, der klæder stilfuldt efter din smag.

Trin 6

Det er usandsynligt, at det vil være muligt at lære et fremmed sprog perfekt i løbet af sommeren, men det er meget muligt at skabe et glimrende udgangspunkt for dets videre undersøgelse. Tilmeld dig hurtige kurser, download flere film uden russisk oversættelse, prøv at kommunikere med modersmål. Om tre måneder opnår du betydelige resultater.

Populær af emne.