Der Er Ingen Mening I At Blive, Hvis F1 Ikke ændrer Sig - Steiner

Der Er Ingen Mening I At Blive, Hvis F1 Ikke ændrer Sig - Steiner
Der Er Ingen Mening I At Blive, Hvis F1 Ikke ændrer Sig - Steiner
Video: Der Er Ingen Mening I At Blive, Hvis F1 Ikke ændrer Sig - Steiner
Video: Top 10 Moments of Radio Raikkonen! Kimi's Best Team Radio Messages 2023, Februar
Anonim

Haas-holdleder Gunther Steiner sagde, at det ikke ville være noget pointe for holdet at fortsætte med at konkurrere i Formel 1, hvis de ikke havde en eneste chance mod topholdene.

Der er ingen mening i at blive, hvis F1 ikke ændrer sig - Steiner
Der er ingen mening i at blive, hvis F1 ikke ændrer sig - Steiner

Det nuværende F1 startgitter er opdelt i to: Mercedes, Ferrari og Red Bull hold og andre hold.

Nogle mennesker henviser til denne fordeling som klasse A og klasse B, da holdene i mellemgruppen ikke har nogen reel chance for at bekæmpe lederne.

Haas-chefen sagde, at situationen kan være acceptabel på kort sigt, men hvis dette fortsætter, vil holdets deltagelse være i tvivl.

”Jeg synes, det er en acceptabel situation i to år,” sagde Steiner til Motorsport.com. - Men i det lange løb - nej, det keder sig.

Hvis intet på et tidspunkt ændrer sig, vil der ikke være noget formål at være her bare for at være.

Denne forretning fungerer ikke som en virksomhed, hvis du ikke har fornøjelsen af ​​at kæmpe om podierne og vinde. Efter et stykke tid vil det bare ikke give mening at være her.

Hvorfor spilde dit liv på hektisk arbejde dag og nat, flyve til 21 lande i verden? Bare for at finde ud af, at jeg kun er i stand til, hvad jeg var sidste år? Det giver ingen mening. Ingen".

Steiner sagde, at ikke kun revisionen af ​​reglerne i 2021, men også den naturlige udvikling af de nuværende hold kunne ryste pelotonet op.

”Formel 1 har ændret sig konstant, situationen her ændrer sig hurtigt. Jeg tror ikke, at situationen forbliver uændret i løbet af de tre epoker af F1,”sagde han.

”Se hvordan F1 var i begyndelsen af ​​2000'erne. Det var let at tjene penge, men nu er det ikke muligt. I 18 år er dette blevet umuligt.

Alt ændrer sig - og det er den del af Formel 1, der interesserer mig. Jeg vil ikke gøre det samme i 20 år. Der ændres noget hver gang."

Populær af emne.