Fitnessfejl, Der Får Piger Til At Blive Fede

Fitnessfejl, Der Får Piger Til At Blive Fede
Fitnessfejl, Der Får Piger Til At Blive Fede

Video: Fitnessfejl, Der Får Piger Til At Blive Fede

Video: Fitnessfejl, Der Får Piger Til At Blive Fede
Video: Inside with Brett Hawke: Maddy Banic 2024, April
Anonim

For at være slank er det ikke nok bare at spise rigtigt og begrænse dig til usunde fødevarer, du skal også træne. Men af en eller anden grund er mange piger, der, som det ser ud til, gør forskellige fysiske øvelser, ikke taber sig, men snarere går i vægt. Det er værd at finde ud af, hvad dette kan forbindes med, og hvordan man undgår det.

Fitnessfejl, der får piger til at blive fede
Fitnessfejl, der får piger til at blive fede

Faktum er, at der er visse mest almindelige fejl, som kvinder laver, når de træner, disse fejl og fører til, at resultatet af træning er langt fra det ønskede.

Der er en opfattelse af, at aktiv træning kan medføre en stærk appetit, henholdsvis en pige, der aktivt forsøger at reducere sin diæt, er bange for at spille sport i fuld styrke, da hun er meget bekymret for, at hun efter træning vil spise for meget. Naturligvis vil sport, der praktiseres lidt eller dårligt, ikke give nogen resultater. Det er værd at vide, at fysisk træning tværtimod kan sløve sultfølelsen, så hvis en pige regelmæssigt besøger gymnastiksalen, vil det ikke være svært for hende at holde sig til en bestemt diæt og hurtigt tabe sig.

Mange piger prøver at dyrke sport straks efter at have vågnet, selv før morgenmaden, for at få tid til at forbrænde så mange kalorier som muligt. Naturligvis er sport under alle omstændigheder god: om morgenen, om eftermiddagen og om aftenen. Men kroppen skal have tid til at vågne om morgenen, den har endnu ikke modtaget en tilstrækkelig mængde energi, så det vil være vanskeligt for den at bruge det, henholdsvis træningen vil være træg og ineffektiv. Det er mere korrekt at dyrke sport i løbet af dagen, når alle musklerne allerede er varmet op, og energien er blevet meget mere, hvilket betyder, at træningen vil være meget mere aktiv, hvilket hjælper med at forbrænde flere kalorier.

Du behøver ikke gå i gymnastiksalen i flere dage for at holde dig i form. Tid betyder i princippet ikke noget, kvaliteten af træningen er meget vigtigere. Du kan gøre to kvalitative tilgange, eller du kan gøre fem i halv styrke, og selvfølgelig vil der ikke være nogen mening fra den sidste mulighed.

Krop og muskler har tendens til at vænne sig til visse øvelser, og de bliver følgelig mindre effektive over tid. Derfor skal træningsprogrammet ændres konstant, fjerne nogle øvelser og tilføje andre. Denne sort gør sport mindre kedeligt og mere gavnligt for din figur og muskler.

De fleste af pigerne er bange for at svinge, da en muskuløs krop ikke er feminin, på grund af dette er de bange for styrketræning som ild, men det er forgæves. Træning skal specifikt sigte mod at opbygge muskelmasse, og ud over dem skal du også drikke specielle kosttilskud. Styrketræning alene holder simpelthen din krop i god form og fit, så du bør ikke undgå dem.

Effektiviteten af træningen afhænger ikke af, om kroppen gør ondt efter det eller ej. Ofte gør musklerne kun ondt, når en person begynder at dyrke sport, så vænner musklerne sig til stresset, så du skal ikke tro, at træningen var forkert, bare fordi der ikke var smerter i musklerne.

Sport skal udføres korrekt, så vil der være mening og gavn af det.

Anbefalede: