7 Top Fitnessfejl

Indholdsfortegnelse:

7 Top Fitnessfejl
7 Top Fitnessfejl

Video: 7 Top Fitnessfejl

Video: 7 Top Fitnessfejl
Video: ТОП 7 | Фитнес-Блогеры с ПРЕВОСХОДНОЙ Генетикой 2024, Kan
Anonim

I det moderne liv er en fitnessklub for piger ikke kun et sted at opretholde deres figur, men også et symbol på bekræftelse af deres sociale status. Det er bare moderigtigt nu. Ofte er fitnessinstruktørerne ikke interesserede i at formidle information om de korrekte øvelser i gymnastiksalen. Her er nogle almindelige fejl, folk begår i fitnesscentre.

7 top fitnessfejl
7 top fitnessfejl

Instruktioner

Trin 1

Uoverensstemmelse

Dybest set går alle på undervisning, når det er praktisk, og sjældent har nogen deres eget træningsprogram. Hvis du går til klubben en gang om ugen og samtidig træner der, indtil du falder, er det usandsynligt, at det hjælper med at opnå det ønskede resultat. Det vil være meget mere effektivt at udarbejde en lektionsplan og et øvelsesprogram, du har brug for, under hensyntagen til dine problemområder.

Trin 2

Forventninger, der er for urealistiske

Se tingene realistisk. Forvent ikke dig selv at ligne coverpigen efter ti dages hårdt træning. I den første måned vil du ikke kun tabe dig, tværtimod vil du vinde det ved at øge muskelmassen. Vær forberedt på langvarigt arbejde med dig selv.

Trin 3

Forkert ernæring

Dette er den mest almindelige fejl, som piger laver, når de går i gymnastiksalen. Resultatet er 80% afhængig af din ernæring og kun 20% af træningen. Spis kun den rigtige mad, rig på vitaminer, og du bliver nødt til at glemme slik og fastfood. Det anbefales heller ikke at købe energidrikke og barer, der sælges i fitnessklubber og sportsbutikker.

Trin 4

Vægt på styrketræning

Hvis du beslutter at opbygge muskler eller tabe dig ved hjælp af kraftbelastninger, vil der ikke komme noget ud af det. Du træner de samme muskler hver dag, som et resultat er de såret og har ikke tid til at komme sig. Dette truer med fysisk overbelastning af din krop og efterfølgende muskelnedbrydning. Belastningerne skal være afbalanceret og målrette mod alle muskler i kroppen.

Trin 5

Et forsøg på at omfavne uhyre

Du bør ikke blive båret af alle former for fitness på én gang. Stop dit valg på en ting, og arbejd hårdt, skift belastninger med obligatorisk hvile.

Trin 6

Spis ikke efter træning

Det er ikke rigtigt. Efter at have gået til fitnessklubben skal du spise en lille portion fedtfattigt protein. Dette påvirker ikke din figur på nogen måde, men vil kun fremskynde dit stofskifte. Derudover, hvis dette ikke er gjort, så næste dag vil du stå op med smerter i alle muskler.

Trin 7

Træning efter andres programmer

Din ven tabte 10 kg, og du besluttede efter hendes eksempel at træne på samme måde. Det giver dig ikke det samme resultat. Hvert fitnessprogram er skræddersyet individuelt til hver organisme, og dets program passer muligvis slet ikke til dig. Du opnår meget mere effektivitet ved at oprette dit eget træningsprogram rettet mod dine problemområder i kroppen.

Anbefalede: