De Mest Interessante Sportsholdspil

Indholdsfortegnelse:

De Mest Interessante Sportsholdspil
De Mest Interessante Sportsholdspil

Video: De Mest Interessante Sportsholdspil

Video: De Mest Interessante Sportsholdspil
Video: ПОЧЕТТИНО поддержал ЛИОНЕЛЯ МЕССИ 2024, April
Anonim

På trods af at de fleste moderne sportsspil har gamle prototyper, begyndte holdsport kun at genoplive i massevis i det nittende århundrede, da forskellige sportslige sociale bevægelser begyndte at opstå overalt.

De mest interessante sportsholdspil
De mest interessante sportsholdspil

Instruktioner

Trin 1

De fleste holdspil blev "genoplivet" i det nittende århundrede af studerende eller gymnastiklærere i skolen. Volleyball menes for eksempel at være skabt af William Morgan, en lærer i fysisk træning i Holyoke, Massachusetts. Dette skete i 1895, da en lærer inviterede sine elever til at smide et oppustet gummislange gennem et fiskenet. Studerende nød det sjove, og et år senere blev volleyball demonstreret på en fysisk træningskonference i Springfield.

Trin 2

Basketballens historie adskiller sig ikke meget fra volleyball. Det blev opfundet af James Naismith, især for kristne gymnasier, hvis ledere var bekymrede for, at studerende var afhængige af at spille amerikansk fodbold, og på grund af brutaliteten og brutaliteten i dette spil bliver de undertiden hårdt såret. Spillet, hvis mål er at kaste bolden ind i ringen, fast i en højde, så anderledes ud ved begyndelsen af dens dannelse. Antallet af spillere, der kom ind i banen, kunne være anderledes, basketball var et ret hårdt og kontaktspil, og bolden blev kastet i en frugtkurv. I dag har basketball gennemgået en række ændringer og er blevet et underholdende, dynamisk spil populært over hele verden. Gadetypen basketball er især udbredt, hvor hold konkurrerer i et tre-mod-tre-format, der kun bruger en ring til kast og ikke to, som i almindelig basketball.

Trin 3

Fodbold, det mest populære spil i verden, var lige så forskelligt fra den moderne version. Da hans regler blev etableret, var der begge tilhængere af spillet med hænderne og hans modstandere. De første grundlagde senere et sådant spil som rugby. I dag spilles fodbold med fødder og hoved og ikke kun på stadioner, men bogstaveligt talt overalt: på stranden, i haven, på engen og andre egnede steder til dette. I fitnesscentre spiller de den yngre version af denne populære sport, mini-fodbold.

Trin 4

Af vintersport er ishockey uovertruffen. Grundlagt på omtrent samme tid som fodbold spredte hockey af åbenlyse grunde til nordlige lande som Canada, USA, Sverige, Tjekkoslovakiet. Efterfølgende blev ishockey et populært spil i Sovjetunionen og Finland. Nøglen til succesen med dette spil er høj underholdning, hastighed og dynamik.

Trin 5

Mange sportsgrene opfundet i det samme nittende århundrede, selvom de fortsætter med at eksistere, er meget mindre populære. Disse er sådanne typer af varianter som håndbold eller håndbold, felthockey og baseball, som er super populære i USA, men ikke i Europa, hvor fodbold hersker.

Anbefalede: