Georgy Cherdantsev: Biografi, Interessante Fakta

Indholdsfortegnelse:

Georgy Cherdantsev: Biografi, Interessante Fakta
Georgy Cherdantsev: Biografi, Interessante Fakta
Video: Georgy Cherdantsev: Biografi, Interessante Fakta
Video: ЧЕРДАНЦЕВ — миллион в месяц, ипотека в долларах, криминал 90-х 2023, Februar
Anonim

Georgy Cherdantsev er en af ​​de mest populære og mindeværdige sportskommentatorer på russisk tv. Han vandt popularitet takket være sine "perler" i luften og skjulte lyse følelser.

Georgy Cherdantsev: biografi, interessante fakta
Georgy Cherdantsev: biografi, interessante fakta

kort biografi

Georgy Cherdantsev blev født den 1. februar 1971 i Moskva. Hans forældre arbejdede som forskere ved Moskva State University, hvor de tilbragte det meste af deres tid, så bedstemor var primært involveret i opdragelsen af ​​Georgy. I 1992 dimitterede den fremtidige kommentator fra Moskva State University, men i modsætning til sine forældre arbejdede de ikke på universitetet.

På dette tidspunkt var den fremragende karriere hos en fodboldekspert stadig meget langt væk. Georgy formåede at arbejde i turistbranchen inden for banktjenester og endda som en læsser. Han mestrede sit sidste erhverv, da han boede i Istanbul, nær lasthavnen. På samme tid er den fremtidige stjerne efter erhverv en lærer i fremmedsprog såvel som en oversætter.

Cherdantsev begyndte sin rejse til tv pludselig for sig selv. Efter at have været arbejdsløs i lang tid, så han ved et uheld kontakterne fra en sportskanal på tv og besluttede at sende sit CV. De svarede ham næsten med det samme, men spekulerede på, hvordan turisme og bankfærdigheder kunne være nyttige på en sports-tv-kanal? Han blev dog alligevel taget, og den uddannelse, han fik, spillede en vigtig rolle.

Billede
Billede

Først arbejdede Cherdantsev kun som oversætter. Lejlighedsvis fik han voice over til korte reklamer. Alt ændrede sig, efter at Georgy blev ansat som personale korrespondent for Vasily Utkins program "Fodboldklub".

Derefter fik han muligheden for at prøve sig som kommentator. Den første kamp, ​​hvor Georgy tilfældigvis arbejdede, var mødet mellem Norge og Italien i verdensmesterskabet i 1998. Også fra 1999 til 2009 arbejdede han som forfatter i sports- og analyseprogrammet "Free Kick" på kanalen "Ntv-plus. Football".

Fra 1. november 2015 til i dag har han arbejdet som sportsanalytiker på den relativt nye kanal "Match-TV". Nogle gange kan han høres i luften som kommentator.

Interessante fakta

1. I 2008 fangede Cherdantsev en enorm bølge af popularitet ved Europamesterskabet takket være sejren fra vores landshold i slutspillet mod det nederlandske landshold. Hans udsagn og entusiastiske skrig blev hurtigt sorteret i citater og internet-memer.

Billede
Billede

2. Derefter blev han efterspurgt i tv-shows, dog oftere kun hans stemme - som kommentator. For eksempel kan du i den populære komediefjernsynsserie "Kitchen" høre ham kommentere Spartaks kampe.

3. I 2015 blev han sammen med Konstantin Genich kommentator i den russiske version af den populære fodboldsimulator FIFA, og han blev ikke kun anerkendt af sportsfans, men også af spillere.

4. Takket være vittige "perler" ved Euro-2008 blev han også inviteret til KVN. Han optrådte på scenen i KVN Major League i 2017 med et hold fra Georgien såvel som på KiViN-kvalificeringsfestivalen med det britiske landshold.

5. På Internettet kan du finde en video, der hurtigt blev viral. I det kommenterer George med sin originale humor følelsesmæssigt og brændende en fodboldkamp med drenge i gårdspladsen til en boligbygning.

Populær af emne.