Hvilke Interessante Kampe Finder Sted I 4. Runde Af Champions League 2017/2018

Hvilke Interessante Kampe Finder Sted I 4. Runde Af Champions League 2017/2018
Hvilke Interessante Kampe Finder Sted I 4. Runde Af Champions League 2017/2018

Video: Hvilke Interessante Kampe Finder Sted I 4. Runde Af Champions League 2017/2018

Video: Hvilke Interessante Kampe Finder Sted I 4. Runde Af Champions League 2017/2018
Video: RESULTADOS y TABLA DE POSICIONES en CADA GRUPO Jornada 5 CHAMPIONS LEAGUE 2021/2022 2024, Kan
Anonim

Fodbold Champions League har længe været den mest populære turnering i verden for klubhold. Spektakulærheden i spillet, et stort antal fans, tilstedeværelsen af titeldeltagere, turneringslayouts - disse er hovedkomponenterne for denne cups succes. Mange mennesker besøger ikke kun stadioner, men ser også kampe på tv eller på internettet.

Hvilke interessante kampe finder sted i 4. runde af Champions League 2017/2018
Hvilke interessante kampe finder sted i 4. runde af Champions League 2017/2018

Den nuværende Champions League 2017/2018 turnering startede tilbage i juli med de kvalificerende runder. Allerede den 31. oktober og 1. november finder kampene i 4. runde i gruppespillet sted.

Runde 4 er som altid afgørende for yderligere layout. Deltagerne er besluttede på, hvem der skal kæmpe for udgangen fra gruppen til slutningen, og dem, der allerede har taget praktisk taget fart. Runde 3 og 4 er slags parret, og de samme hold spiller i dem. Derfor viser det sig, at det andet spil er et returspil og finder sted på den tidligere modstanders felt.

Blandt alle kampene i 4. runde skiller spillene i Basel, Rom, Sevilla, Napoli og London sig ud.

Basel (Schweiz) - CSKA (Rusland)

CSKA bliver nødt til at rehabilitere sig selv efter en utydelig kamp i Moskva, hvor hærholdet tabte i alle henseender. De har brug for at vinde, uanset hvad. Efter et godt spil i det russiske mesterskab mod Zenit er Muscovites i stand til at vinde.

Roma (Italien) - Chelsea (England)

Billede
Billede

Sandsynligvis den mest interessante kamp for fansen finder sted i hovedstaden i Italien. I det mindste kan du indstille dig på dette i betragtning af resultatet af spillet i London for to uger siden. Derefter spillede Chelsea og Roma en effektiv 3-3 uafgjort.

Sevilla (Spanien) - Spartak (Rusland)

Russlands mestere skal til Sevilla med rang af en af gruppens ledere. Og sejren vil praktisk talt løse alle spørgsmålene om at kvalificere sig fra gruppen. Desuden forbedrede Spartak-teamet sig meget med kaptajn Denis Glushakovs tilbagevenden.

Napoli (Italien) - Manchester City (England)

I en anden by i Italien vil spørgsmålet om Napoli blive løst: er dette hold værd at kvalificere sig fra gruppen? I tilfælde af endnu et tab vil det være meget vanskeligt for neapolitanerne at nå slutspillet. Men modstanderen er helt klart på farten.

Tottenham (England) - Real (Spanien)

Vinderen af Champions League de sidste to sæsoner, Real Madrid, besøger Englands hovedstad. For to uger siden skiltes holdene, og nu kan Tottenham muligvis indtage førstepladsen i gruppen.

Resten af kampene har også en vis intriger, men meget mindre end dem, der er anført. Kun i to kampe i Portugal kan der ske interessante ting. Juventus slog Sporting hjemme med store problemer, og Leipzig kommer til Porto.

Anbefalede: