Hvad Er Det Mest Snigende Slag I Boksning

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Det Mest Snigende Slag I Boksning
Hvad Er Det Mest Snigende Slag I Boksning

Video: Hvad Er Det Mest Snigende Slag I Boksning

Video: Hvad Er Det Mest Snigende Slag I Boksning
Video: Boksning for kvinder 2023, Marts
Anonim

Aggressiv sport vinder popularitet. Folk har brug for stansefærdigheder til selvforsvar og selvforsvar. Blandt unge mænd og mænd er en sådan sport som boksning meget relevant, hvilket involverer en række snigende slag.

Hvad er det mest snigende slag i boksning
Hvad er det mest snigende slag i boksning

Lige boksningstempel

I boksning er der to typer direkte hit. Den første kaldes en jab. Dette slag er lavet med en hånd rettet direkte mod modstanderen. Det andet slag er et lige, som leveres med hånden bagfra.

Jab har en lille slagkraft. Først og fremmest er jabs opgave at advare fjendens bevægelser og finde hans sårbare pletter. Derudover er jab det hurtigste hit i boksning. Dens bane er kortere end for alle andre bokseslag. Derfor betragtes jab som en måde at desorientere modstanderen med let, men samtidig hurtige og irriterende slag. Slaget giver en meget god effekt, når man fanger fjenden.

Gyngespark

Svinget påføres med venstre hånd, men med hensyn til styrke er det betydeligt bedre end jab. Et sådant slag i boksning er ret vanskeligt. Men sving har en lang bane. Fjenden har et sådant slag mod kroppen fra siden eller mod hovedet.

Fordelen ved svingning er, at den ikke kan mærkes på grund af dens lange bane, fordi svingen udføres på samme måde som jab, men slaget finder sin afslutning fra siden og ikke foran modstanderen. Hovedformålet med swing er at modangribe hurtigt og stærkt.

Krogspark

Krogsparket er et af de stærkeste slag i bokssporten. Nidkære fans af krogen er nookater-boksere, der er fokuseret på at angribe kampteknikker. Stansningshastigheden er ret lav og giver plads til resten af boksestansene. Men dette kompenseres af slagets kraftegenskaber. Den strategiske opgave med at slå en krog er at sende en modstander til et knockout. For en god effekt skal en bokser dog have en kompetent rammekombination.

Det mest snigende slag i boksning

Oftest fører et direkte slag mod kæben til en knockout i boksning. Selv i foreløbig boksetræning lærer boksere at beskytte kæbeområdet.

Sidespark til kæben er ikke mindre effektiv. Procentdelen af knockouts på grund af et sådant slag er meget høj. Begge disse angreb udgør en enorm fare for fjenden.

Ikke meget ringere end direkte slag til kæben er sådan et bokseslag som et klassisk store bogstav. Rutehastigheden og længden af banen er meget lig sving. Men effektiviteten og kraften i stansen er overlegen i forhold til alle andre sorter, hvilket kun giver plads til laterale bokseslag til kæben. Store store bogstaver er gode til både angreb og kontraangreb. Denne type slag anvendes af alle boksere, uanset deres foretrukne kampmetoder. Naturligvis er hovedkriteriet rigtigheden af strejken, så vil effekten være nøjagtig som bokser ønsker at se det.

Populær af emne.