Sådan Pumpes Hurtigt En Trapezform Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Hurtigt En Trapezform Op
Sådan Pumpes Hurtigt En Trapezform Op

Video: Sådan Pumpes Hurtigt En Trapezform Op

Video: Sådan Pumpes Hurtigt En Trapezform Op
Video: Что можно сделать из Бочки Шлангов и Насоса 2024, Kan
Anonim

For at pumpe en muskuløs trapezform er du nødt til at vælge et specielt sæt øvelser. Hovedbelastningen af træningen vil blive rettet mod musklerne i nakken, lats, dorsal og deltoid.

Sådan pumpes hurtigt en trapezform op
Sådan pumpes hurtigt en trapezform op

Nødvendig

  • - håndvægte
  • - vægtstang.

Instruktioner

Trin 1

Husk: udviklingen af trapezium under tunge belastninger beskytter livmoderhvirvlerne og kravebenet mod skade og beskadigelse og bestemmer den optimale funktion af skulderbæltet.

Trin 2

For hurtigt og effektivt at pumpe disse muskler op er det nødvendigt at arbejde dem i tre retninger, helt modsat. Træningen skal omfatte øvelser til udvikling af hver del af trapezformet.

Trin 3

Glem ikke alt om korrekt og afbalanceret ernæring. Husk: et godt resultat kan opnås ved at kombinere aktive øvelser i gymnastiksalen og en bestemt diæt.

Trin 4

Overvej et sæt trapezius øvelser. De er specielt designet til at få mest muligt ud af din træning.

Trin 5

Når du udfører øvelsen for de øvre trapezius muskler, skal du tage startpositionen. Stå lige op. Tag en vægtstang op. Elevatoren skal måles lige over knæet. Dette reducerer stress på lænden. Spred dine ben lidt smallere end skulderbredde fra hinanden. Tag fat i stangen med dine hænder i en afstand af ca. 1 meter fra hinanden. Hold din hage let hævet. Hold dine skulderblade spændte ved at bringe dem sammen. Ret din ryg.

Trin 6

Løft forsigtigt stangen af støtten. Under projektilets vægt skal du gradvist strække trapezformet og sænke dine skuldre. Derefter løftes dem så meget som muligt ved hjælp af skulderbæltet. Lås i denne position i 7-10 sekunder. Gå langsomt tilbage til startpositionen. Lav øvelsen 8-10 gange.

Trin 7

Lav en håndvægtøvelse. Således pumpes det øverste trapezformede med den optimale amplitude, hvilket øger skulderbæltets bevægelighed. Teknikken til at udføre øvelsen er den samme som med en vægtstang. Den eneste forskel er, at du ikke drejer håndvægtene indad og undgår at bringe skuldrene sammen. Bring dine arme parallelt med hinanden.

Anbefalede: