Sådan Pumpes Du Hurtigt Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Du Hurtigt Op
Sådan Pumpes Du Hurtigt Op

Video: Sådan Pumpes Du Hurtigt Op

Video: Sådan Pumpes Du Hurtigt Op
Video: Нашли ТРОЛЛЯ ПОД МОСТОМ В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Поход в ЛАГЕРЕ БЛОГЕРОВ! 2023, Marts
Anonim

En pumpet og atletisk krop tiltrækker altid det modsatte køn. For at opnå et godt resultat skal du ikke kun træne hårdt, men også føre en sund livsstil og spise rigtigt.

Sådan pumpes du hurtigt op
Sådan pumpes du hurtigt op

Er det nødvendigt

  • - vandret bjælke
  • - måtte
  • - sportstøj.

Instruktioner

Trin 1

Skub op

Hvil på tæerne på dine fødder og næver, start med at skubbe op fra gulvet. Push-ups på næver er meget effektive og hjælper hurtigt med at opbygge muskler. Gå ned, inhalere, mens du stiger - udånder. For at komme i gang skal du foretage push-ups fem gange i et sæt og gradvist øge belastningen. Husk at hvile på din mave mellem sætene.

Trin 2

Træk op på den vandrette bjælke

For hurtigt at opbygge muskler kan du ikke undvære pull-ups på den vandrette bjælke. For at udføre denne øvelse skal du tage fat i stangen med håndfladerne mod dig med hænderne skulderbredde fra hinanden. Start derefter med at trække op - bevægelserne skal være ensartede uden at ryste. Når du løfter, udånder, når du sænker kroppen, indånder. Tag nu stangen ovenfra med alle fem fingre og træk dig op. Udfør pull-ups, så den vandrette stang er placeret bag hovedet, når du løfter. Prøv at lave et ulige antal pull-ups.

Trin 3

Øvelse til pumpning af mavemusklerne

For at udføre maveøvelsen skal du ligge på gulvet, bøje dine ben ved knæene og indstille i en ret vinkel. Start derefter med at løfte din torso med et drej til venstre og med den næste stigning - til højre. Udfør ikke et stort antal elevatorer på én gang, gør det gradvist.

Trin 4

Motion for rygmuskler

I liggende stilling begynder benene lige, armene bag hovedet, at udføre løftene på overkroppen. Når du løfter, må du ikke skynde dig, bøje dig godt i ryggen og derefter sænke dig ned på gulvet. Efter et par sekunder, hæv dig igen. Start denne øvelse fem gange, og øg antallet af gentagelser gradvist.

Trin 5

Squats

Stående, armene strakt foran dig, fødderne skulderbredde fra hinanden, ryggen lige, start på huk. Sørg for at holde øje med ryggen, den bør ikke bøje sig. For at komme i gang vil 15 squats være nok.

Trin 6

Glem ikke, at disse øvelser skal udføres regelmæssigt og kombineres med korrekt ernæring. Kun under disse forhold kan du hurtigt opbygge musklerne i din krop.

Populær af emne.