Korrekt Holdning. Gør Dig Klar Til Yoga-øvelse

Korrekt Holdning. Gør Dig Klar Til Yoga-øvelse
Korrekt Holdning. Gør Dig Klar Til Yoga-øvelse

Video: Korrekt Holdning. Gør Dig Klar Til Yoga-øvelse

Video: Korrekt Holdning. Gør Dig Klar Til Yoga-øvelse
Video: Løft dine hængende bryster ved forsigtigt at klemme! 🥰3 cm løft på 7 dage🎗 Forebygg brystkræft 2024, April
Anonim

Før du begynder at øve, er det vigtigt at huske på det indre humør. Harmonisk selvbevidsthed under lektioner er meget vigtig. I yoga antages det, at den indre balance er vigtigere end det ydre miljø.

Gotovimsja k praktike jogi
Gotovimsja k praktike jogi

Hvordan forbereder du dig på træning? Før vi går videre til de meget komplekse øvelser, er det vigtigt at sidde oprejst, rette, nakke, ryg, hoved. Vi er i denne position i flere minutter, to eller tre minutter vil være nok. I denne position forsøger vi at lindre indre tæthed, slappe af kroppens muskler og roe os ned.

Efter en travl dag eller i en tilstand af intern problemløsning bemærker vi ikke engang, hvordan stress påvirker os. Udadtil kan dette ses, når ansigtets muskler er spændte.

Den moderne livsstil bidrager til fremkomsten af stress, og dette tillader os igen ikke at fordybe os i den tilstand af harmoni, der er så vigtig for en vellykket praksis. Afslapning af ansigts- og kropsmuskler hjælper med at lindre indre spændinger. Således fortsætter vi i omvendt rækkefølge. Ved at slappe af musklerne frigør vi spændinger og svækker de processer, der finder sted indeni.

Dette er det punkt, du skal overveje før praksis. I begyndelsen af klassen arbejder vi internt for at give slip på situationen. Vores livsforhold kan helt overtage vores bevidsthed og ikke lade den, bevidstheden eller kroppen slappe af.

Vi prøver at "løse problemet" med vores sind. Brug ofte al din mentale styrke på at tænke på de aspekter, der ikke afhænger af os. Det vil sige, vi gjorde alt, hvad vi kunne, gjorde en indsats, hvor noget afhængede af os, men vi kan stadig ikke”give slip på situationen”.

Således lader vi ikke vores univers gøre sin del af arbejdet. Vores tanker har fortsat en usynlig indflydelse på situationen, skønt det ville være godt at lade verden gøre noget, der ikke afhænger af os. Ikke alle omstændigheder egner sig til vores indflydelse!

Indtil vi holder op med at tænke på vores problem igen og igen, kan universet ikke gribe ind og hjælpe. Nogen alene skal håndtere problemer. Derfor vil det være meget godt at glemme et stykke tid om, hvad der bekymrer os.

Under alle omstændigheder kan vi ikke øve indflydelse på begivenhedernes forløb, men med vores tanker blander vi os kun. Og praksis vil ikke være så vellykket som det kunne være i en mere harmonisk tilstand af vores sind.

Vores opgave er at”befri sindet” fra hverdagens bekymringer så meget som muligt. Dette er ikke let at gøre, især for begyndere. Over tid lærer vi bedre at styre vores tanker, tage kontrol over vores tanker.

Efter at have frigivet det mentale greb så meget som muligt, er det godt at strække, gabe. Vores krop beder normalt om det om morgenen. Hvor lang tid vil det tage? Så meget som vi vil være glade for.

Derefter er vores krop mere afslappet, mental spænding er lettet, og vi er klar til en produktiv aktivitet.

Anbefalede: