Sådan Gør Du Dig Klar Til En Kamp

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Dig Klar Til En Kamp
Sådan Gør Du Dig Klar Til En Kamp

Video: Sådan Gør Du Dig Klar Til En Kamp

Video: Sådan Gør Du Dig Klar Til En Kamp
Video: video om traumer 2023, December
Anonim

Enhver atlet er bekymret før en kamp. Der er flere måder at håndtere spændingen på, at indstille sig på kampen. Det er vigtigt at forberede dig ikke kun fysisk, men også psykologisk.

På tærsklen til kampen
På tærsklen til kampen

Kampsportklasser fører til, at du skal udføre i konkurrencer, bekræfte dit niveau og storme nye højder. Hver regelmæssig kamp kræver ikke kun fysisk, men også psykologisk forberedelse.

Enhver, selv den mest magtfulde atlet, oplever spænding og en del af frygt før en kamp. Dette gør det vanskeligt at vinde, da bevægelsernes klarhed og sindets kulde er vigtig i kamp.

Der er en række regler, der overholdes, som du kan indstille inden kampen.

Grundlæggende regler forud for kampen

For det første kan du ikke engang internt kalde din spænding eller rysten på tærsklen til en kamp som frygt. Der er ingen grund til at sige "Jeg er bange", "Jeg er bange." Husk, at selv hesten ryster inden løbet. Så snart kampen begynder, med den rette holdning, forsvinder alle unødvendige følelser.

For det andet behøver du ikke indstille dig på det faktum, at du skal vinde for enhver pris. Dette kan føre til følelsesmæssig udbrændthed. Enhver kamp er kun en del af livets rejse. Nogle gange kan endda nederlag være mere gavnligt for din karriere end sejr. Derudover er der ingen uovervindelige krigere, og alle kan besejres.

For det tredje, prøv at være ironisk over dig selv, om hele situationen. Et smil hjælper meget, og nynner en sjov sang. For seriøst med det kommende slag spiller en grusom vittighed. Kroppen kan blive stiv, ulydig.

For det fjerde skal du behandle konkurrencen som en ferie, hvor du har en af hovedrollerne. Husk at der altid er psykologisk afslapning efter en kamp. Prøv at tænke over det, ikke hvordan du vil komme til det.

På tærsklen til en kamp er det bedst ikke at tænke på den kommende kamp overhovedet. En lang gåtur i skoven, gå i biografen, zoologisk have, teatret fjerner spændingen. Hvis der er en elsket i nærheden, vil han helt sikkert tilføje selvtillid, hjælpe med at lindre spændinger ved hans tilstedeværelse. Du kan spise noget lækkert. Det hjælper også med at hæve dine endorfinniveauer.

Praktisk rådgivning

Det er meget vigtigt at få en god nats søvn inden en kamp. Naturligvis kommer søvn ikke med det samme. Du kan drikke moderurt eller valerianinfusion.

Ignorer dine omgivelser på konkurrencedagen. Bedst af alt skal du ikke se andre kampe og ikke prøve at finde ud af, hvem af modstanderne der skal kæmpe. Alt har sin tid.

Du skal stille ind tidligst 15 minutter før kampen. Hvis konkurrencen er langvarig, for at opretholde tonen og lindre spændingen, kan du tage en tur uden for det lokale, hvor kampene afholdes.

Hvis angst stiger, kan du bede din træningspartner om at massere din nakke og øvre ryg. Du kan også drikke koldt vand, men i små slurke.

Anbefalede: