Sådan Tilmelder Du Dig Kamp Mod Hånd

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilmelder Du Dig Kamp Mod Hånd
Sådan Tilmelder Du Dig Kamp Mod Hånd

Video: Sådan Tilmelder Du Dig Kamp Mod Hånd

Video: Sådan Tilmelder Du Dig Kamp Mod Hånd
Video: ТИТАН БЛИЗОК #3 видео игра Shadow Fight 2 бой с тенью от Фанни Геймс ТВ 2024, Kan
Anonim

Hånd-til-hånd-kamp er et helt kompleks af kampstrategier, der er integreret i en enkelt helhed i denne sport. Her kan du finde elementer fra boksning, sambo, judo og andre typer kampsport. Hvis du er interesseret i denne form for sport og kampsport, skal du tilmelde dig den nærmeste hånd-til-hånd-træningssektion.

Sådan tilmelder du dig kamp mod hånd
Sådan tilmelder du dig kamp mod hånd

Instruktioner

Trin 1

Både piger, kvinder og mænd i forskellige aldre kan lære kunsten at kæmpe fra hånd til hånd. Børn kan introduceres til denne sport fra 3-5 år og ældre. Men du er nødt til at forstå, at piger og kvinder er involveret i hånd-til-hånd-kamp for god fysisk form, evnen til at forsvare sig selv i en ekstrem situation. Mænd kan derimod engagere sig i denne sport til et professionelt niveau og deltage i forskellige konkurrencer, herunder internationale.

Trin 2

Sektioner af "hånd-til-hånd-kamp" kan findes i specialiserede centre for hånd-til-hånd-kamp, i sportscentre, i skoleafdelinger, i sportsklubber for børn. Fitnesscentre har ofte separate hånd-til-hånd kampstudier. Vælg det nærmeste sådan et sportscenter til dit hjem, og hvis du overholder aldersgrænserne for at øve i det, skal du gå til hovedtræner for centret for en aftale.

Trin 3

At beherske teknikken i hånd-til-hånd-kamp hjælper eleven til at tro på sig selv, lærer selvforsvar i situationer med angreb på ham eller hans kære, koordinerer bevægelser, øger viljen til at vinde.

Trin 4

Ved de allerførste besøg i hånd-til-kamp-sektionen vil den studerende se, hvordan hans mentorer og kampsporttrænere demonstrerer en persons særlige evner, evnen til hurtigt og på en koordineret måde at neutralisere selv en meget erfaren og stærkere modstander.

Billede
Billede

Trin 5

Metoden til at lære hånd-til-hånd-kamp for mænd er noget forskellig i træning med kvinder. I kvindesektionerne lægges der mere vægt på forberedelsen af atleter i deres psykologiske forberedelse til muligheden for et angreb på dem. I dette tilfælde læres kvinder at handle primært psykologisk på en potentiel modstander - hurtigt, på en koordineret måde, klart neutralisere ham ved at påføre en række slag, der ikke er forbundet med stor fysisk styrke.

Trin 6

Det menes, at et barn, en teenager eller en voksen skal være i god fysisk form, have karakteren af en fighter og have et stærkt nervesystem for at kunne deltage i hånd-til-kamp-kamp. En person, der med succes er involveret i hånd-til-kamp-kamp, bør ikke være for følelsesladet. Så når han visse højder inden for denne slags kampsport.

Anbefalede: