Sådan Tilmelder Du Dig En Fodboldklub

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilmelder Du Dig En Fodboldklub
Sådan Tilmelder Du Dig En Fodboldklub

Video: Sådan Tilmelder Du Dig En Fodboldklub

Video: Sådan Tilmelder Du Dig En Fodboldklub
Video: Hvordan du tilmelder dig poker eller VM fodbold Fyns Døveforening 2024, Kan
Anonim

Fodboldklubben er en todelt sportsorganisation. En af dem er administration og medarbejdere. Det andet er et klubejet professionelt team, der inkluderer spillere, trænere og teknisk personale såsom læger, massageterapeuter og administratorer samt fodboldspillere, trænere og ungdomsskoleledere. Du kan blive medlem af klubben i tre tilfælde: få et job der, indgå en spillers kontrakt og gå i skole.

Det sværeste er at tilmelde sig superklubber som Bayern München og Chelsea London
Det sværeste er at tilmelde sig superklubber som Bayern München og Chelsea London

Er det nødvendigt

  • - en erklæring om ønske om at arbejde som medarbejder i en FC, fodboldklub, træner eller spiller
  • - Ansøgning om optagelse i klubben CYSS, sports- og børne- og ungdomsskole;
  • - pas, fødselsattest eller andet identitetsdokument
  • - lægeerklæring
  • - dokumenter om uddannelse, herunder specialundervisning (f.eks. om eksamen fra Higher School of Trainers eller Agricultural Academy)
  • - beskæftigelseshistorie
  • - fotos til klubmedlemskort
  • - kontrakten med en fodboldspiller eller træner.

Instruktioner

Trin 1

Når du får et job i en fodboldklub, f.eks. Som en buschauffør, en træner for en ungdomsskole eller en agronom på et stadion med naturligt græs, skal du på forhånd spørge ikke kun om ledighed, men også om de særlige krav til dens ansøger. Sidstnævnte kan f.eks. Omfatte evnen til at spille fodbold, viljen til at rejse ofte og behovet for at arbejde i officielle weekender og om aftenen ved at tilpasse sig sæsonens spilkalender.

Trin 2

Forbered dit CV, og øv på forhånd svarene på mulige spørgsmål fra klubpræsidenten eller general manager. Uden at gennemgå denne obligatoriske procedure er det næsten umuligt at få en ledig stilling som medarbejder i klubadministrationen. Kontrakter underskrives med holdets trænere såvel som med lederne og trænerne for børneskolen.

Trin 3

Efter at have besluttet at blive studerende på klubbens ungdoms sportsskole skal du komme til klubbens stadion på dagen for den officielle rekruttering - med dine forældre, fødselsattest, fodbolduniform, støvler og en lægeerklæring. Du modtager bolden direkte på plænen. Vis trænerne din evne til at spille i flere timer, fysisk kondition, udholdenhed, teknisk udstyr, karakter og vilje til at vinde.

Trin 4

Hvis du har til hensigt at spille i et klubhold, som du allerede er inviteret til, vil hoveddelen af jobplaceringen blive udført af FC-opdrætterstræner og en personlig agent. Men for at starte træningen skal du studere og underskrive den aftale, der er aftalt med sidstnævnte, samt med den tidligere og nuværende klub, og vente på ankomsten af din transferliste. For at komme ind på holdets ansøgning til sæsonen skal du vise dig godt på træningslejre og i testkampe.

Anbefalede: