Sådan Tilmelder Du Dig Kunstskøjteløb I Moskva

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilmelder Du Dig Kunstskøjteløb I Moskva
Sådan Tilmelder Du Dig Kunstskøjteløb I Moskva

Video: Sådan Tilmelder Du Dig Kunstskøjteløb I Moskva

Video: Sådan Tilmelder Du Dig Kunstskøjteløb I Moskva
Video: Tour 2020 — Moscow — Gorky Park - Seriously one of the best ice skating rinks EVER!!! 2024, April
Anonim

En sport som kunstskøjteløb bidrager til skabelsen af en smuk figur og fremragende koordinering af bevægelser. Derfor kan denne lektion være interessant for både børn og voksne. Der er mange muligheder i Moskva for at blive en ambitiøs skater.

Sådan tilmelder du dig kunstskøjteløb i Moskva
Sådan tilmelder du dig kunstskøjteløb i Moskva

Instruktioner

Trin 1

Beslut hvilken type kunstskøjteløb, der er mest interessant for dig. Der er skoler, hvor der lægges vægt på sportsskøjteløb. Der er også specialister, der leder et træningsprogram for teatret på is. I dette tilfælde er der mere opmærksomhed ikke på spring, men på koreografiske elementer. For eksempel gennemføres lignende uddannelse for børn på Astrum ICE-skolen.

Trin 2

Tænk over, hvad du vil opnå som et resultat af træningen. Hvis du drømmer om, at dit barn bliver en mester, skal du sende ham i skole tidligt nok, 4-6 år, og helst til en børns sportsskole, som er en del af Kunstskøjtelederiet i Moskva. Husk dog, at ikke alle børn kan fortsætte med at lære et sådant sted, men kun dem, der har tilstrækkelig evne og udholdenhed til lange træningspas.

Trin 3

Vælg en gruppe til kunstskøjteløb for dig selv. Dit træningsprogram vil være mindre intens end børn, der forbereder sig på at blive atleter, men du kan også lære det grundlæggende ved skiløb med tilstrækkelig udholdenhed og pleje af træneren. En gruppe for voksne arbejder på banen for ministeriet for nødsituationer som en del af Color Ice-skolen. Også lignende klasser afholdes på "Evropeisky" skøjtebane.

Trin 4

Få en lægeundersøgelse, selvom du tror, du er helt sund. Der er kontraindikationer for kunstskøjteløb. Disse inkluderer kroniske sygdomme i luftvejene, led, såvel som hjerte og blodkar. Meget afhænger dog af belastningens intensitet. Tal med din læge, så kan han fortælle dig, hvilket niveau af stress der er acceptabelt for dig.

Trin 5

Kom til den første prøveundervisning. Hvis der er flere trænere for nybegyndere i skolen, så prøv at se, hvordan hver enkelt arbejder. På mange måder afhænger det af coachens indsats, om du vil øve med succes eller hurtigt forlade kunstskøjteløb. Du skal heller ikke skynde dig at købe et langtidsabonnement, før du har trænet i mindst en måned.

Anbefalede: