Sådan Tilmelder Du Dig Sportssektionen I Moskva

Sådan Tilmelder Du Dig Sportssektionen I Moskva
Sådan Tilmelder Du Dig Sportssektionen I Moskva

Video: Sådan Tilmelder Du Dig Sportssektionen I Moskva

Video: Sådan Tilmelder Du Dig Sportssektionen I Moskva
Video: Vista Sport Company, Russia-Moscow 2024, Kan
Anonim

Der er mange sportsklubber i Ruslands hovedstad, og enhver kan vælge en passende klub for sig selv. Når du vælger en sektion i Moskva, skal du være opmærksom på forskellige kriterier.

Sådan tilmelder du dig sportssektionen i Moskva
Sådan tilmelder du dig sportssektionen i Moskva

Tænk og beslut hvilken slags sport du gerne vil spille. Der er mange forskellige sektioner i Moskva, såsom svømmebassiner, skøjtebaner, fitness- og fodboldklubber og mange andre. Sportschools.com online ressource hjælper dig med at vælge det rigtige felt. Den indeholder omfattende oplysninger om forskellige sportsklubber og skoler i Moskva. Du kan let bestemme, hvad der er rigtigt for dig.

Vælg en institution, der er tæt på dit hjem. Du kan gøre dette ved hjælp af en speciel Google-søgetjeneste kaldet Google Maps. Indtast din standardplacering øverst på siden. Nu kan du indtaste specifikationerne for din interesse i søgefeltet, for eksempel "bokseafsnit" eller "fodboldklub", og de tilsvarende sportsfaciliteter i nærheden af dit hjem vises på satellitkortet.

Ring til det valgte afsnit eller besøg det selv. Spørg hvad du har brug for for at tilmelde dig klasser, er der nogen alders- og sundhedsbegrænsninger, hvilke dage der er træningspas, hvem der er træner osv. Vær særlig opmærksom på undervisningsomkostningerne, da de varierer meget afhængigt af institutionen, og du skal vælge indstillingen "overkommelig".

Spørg, om der er specielle rabatter eller tilbud i dette afsnit. For eksempel giver mange institutioner en gratis lektion, så håbende atleter kan afgøre, om en given retning er den rigtige for dem. Nogle giver rabatter til studerende, ansatte i bestemte virksomheder osv.

Betal for klasser i billetkontoret eller hos administratoren. Hvis du beslutter, at du vil øve i hele måneden eller mere, er det bedre at købe et træningsabonnement, da prisen for det normalt er lavere end hvis du betalte for hver enkelt lektion.

Anbefalede: