Sådan Tilmelder Du Dig En Fodboldfanklub

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilmelder Du Dig En Fodboldfanklub
Sådan Tilmelder Du Dig En Fodboldfanklub

Video: Sådan Tilmelder Du Dig En Fodboldfanklub

Video: Sådan Tilmelder Du Dig En Fodboldfanklub
Video: Sådan tilmelder du dig dig som børnetræner 2024, Kan
Anonim

Fodboldfans betragtes udelukkende som hooligans, der kommer til stadionet kun for at bekæmpe og sætte ild til røgbomber. Men ikke alle aktive fans, der kalder sig fans, adskiller sig ved denne adfærd. Nogle af dem forene sig endda i organiserede støttegrupper for deres hold, fanklubber. På tribunen forsøger de at juble på en civiliseret måde uden vold, eksplosioner og fornærmelser mod modstandernes fans og fodboldspillere.

Fans er den mest aktive del af fodboldfans
Fans er den mest aktive del af fodboldfans

Er det nødvendigt

  • - pas, fødselsattest eller andet dokument, der angiver din alder (14 år og ældre)
  • - billetter eller sæsonbilletter til kampe med deltagelse af det fodboldhold, som du er fan af;
  • - en erklæring om ønske om at blive medlem af en fanklub og en fanprofil;
  • - skriftlig anbefaling fra mindst et velrenommeret medlem af klubben
  • - penge til at betale medlemskontingenten.

Instruktioner

Trin 1

Køb en billet eller sæsonbillet til stadionets fanstand. I slanget hos nogle fans kaldes det "pivot". Deltag i så mange kampe som muligt for det hold, du har rodfæstelse for. Proaktivt, forsøger at få opmærksomhed fra andre fans, støtte hende i lang tid.

Trin 2

Tilmeld dig på fodboldklubens websted og på fansens forum. Lær dem personligt at kende, til at begynde med blive en af de uorganiserede fans, "Kuzmichi". Se altid kun kampe med andre fans.

Trin 3

Køb fan merchandise. Hendes liste indeholder normalt en T-shirt, et tørklæde, en baseballkasket og undertiden et flag. Deltag så meget som du kan i at støtte holdet, som fans siger, "om sektoren", inklusive sang og forestillinger. Gå for egen regning som en del af en fangruppe til mindst en kamp i en anden by.

Trin 4

Opret en positiv mening om dig selv i fansamfundet. Kontakt holdets fanklub med en skriftlig anmodning om at blive med. Dette kan gøres både personligt, da sådanne offentlige organisationer ofte er placeret i fodboldklubberne og ved at udfylde en fan's spørgeskema på hjemmesiden.

Trin 5

Bed et velrenommeret fanklubmedlem om en anbefaling om at deltage. Studer chartret, mål og mål. Betal eventuelt medlemsgebyret. Velkommen i klubben.

Anbefalede: