Sådan Tilmelder Du Dig Til Poolen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilmelder Du Dig Til Poolen
Sådan Tilmelder Du Dig Til Poolen

Video: Sådan Tilmelder Du Dig Til Poolen

Video: Sådan Tilmelder Du Dig Til Poolen
Video: Learn to Play Pool in Ten Minutes -- billiards instruction 2024, Kan
Anonim

Svømmehaller har længe forenet svømmeentusiaster i forskellige kategorier: fra begyndere, der stadig lærer at svømme, til professionelle atleter. Og faktisk: hvor ellers kan du regelmæssigt deltage i en sådan nyttig sport hele året? Som regel er der flere svømmehaller i store byer. Derfor, hvis du beslutter at tilmelde dig puljen, skal du kende et par punkter.

Sådan tilmelder du dig til poolen
Sådan tilmelder du dig til poolen

Instruktioner

Trin 1

Find først ud af, om der er sådanne i nærheden af dit hjem.

Trin 2

Når du vælger en pool, spiller dets deltagelse også en vigtig rolle, så vær ikke doven med at spørge administratoren, hvor frit i denne henseende i den sportsinstitution, du har valgt, på hvilke tidspunkter strømmen af besøgende falder, og på hvilke timer tværtimod, ikke at være overfyldt.

Trin 3

Det næste trin er en obligatorisk lægeundersøgelse. I dag har de fleste svømmebassiner et medicinsk rum og en læge med dem, som giver dig mulighed for at gennemgå en undersøgelse uden at besøge en klinik uden at spilde tid på at stå i kø. Lad os minde dig om, at det udstedte certifikat kun er gyldigt i en måned, så glem ikke at forny det.

Trin 4

Efter at have modtaget den nødvendige udtalelse skal du få alle de nødvendige ting: du kan kun besøge poolen i en speciel hat. Det er sandt, at det ofte også kan købes i selve poolkomplekset. Hvis du ønsker det, kan du også få vandbriller, som giver dig mulighed for at undgå irritation eller allergi fra kloreret vand.

Trin 5

Nå, og den sidste ting du skal gøre, før du besøger poolen direkte, er at købe enten en billet til et engangsbesøg eller et abonnement i en bestemt periode (fra en måned til et år).

Der er dog en betydelig ulempe, når du køber et abonnement. Hvis du pludselig bliver syg og ikke kunne komme til poolen, så returnerer ingen pengene til de klasser, du savnede. Og besøgsdataene overføres ikke på nogen måde til den næste måned. Det viser sig, at du bliver syg, du kan miste mindst en times helbred, og dette er tidspunktet for et af dine besøg i poolen.

Anbefalede: