Sådan Monteres En Skibærer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Monteres En Skibærer
Sådan Monteres En Skibærer

Video: Sådan Monteres En Skibærer

Video: Sådan Monteres En Skibærer
Video: Mounting the Ski and Snowboard Carrier | MINI How To 2024, April
Anonim

En af de mest populære udendørs aktiviteter om vinteren er skiløb. Men hvad nu hvis monteringen på dine yndlingsski er brudt, og vi ikke ønsker at købe nye og ikke-lejede ski? I dette tilfælde skal du købe et nyt beslag og installere det. Der er flere nuancer at overveje, når du installerer holderen. Vi vil forsøge at forklare disse detaljer for dig.

Sådan monteres en skibærer
Sådan monteres en skibærer

Er det nødvendigt

  • stå på ski;
  • fastgørelsesanordninger;
  • tålmodighed.

Instruktioner

Trin 1

Skibindinger fås i tre typer - blød, stiv og halvstiv. Førstnævnte bruges næsten aldrig, fordi de ikke giver dig mulighed for hurtigt og præcist at kontrollere ski. Moderne bindinger er lavet med stive metalindretninger, der tydeligt fastgør skistøvler.

Trin 2

Så vi skifter holder. Den første ting, vi skal gøre, er at købe en ny. Det er bydende nødvendigt at gennemgå det nye beslag for revner, styrken på stifterne og buens kvalitet.

Trin 3

Vi købte holderen, nu fortsætter vi med installationen. Vi bestemmer tyngdepunktet på vores ski ved at afbalancere det på en knivblad, skruetrækker eller lineal. Bagagerums længdeakse, der er indsat i bindingerne, skal være på linie med skiens længdeakse. Og fastgørelsesbeslagets forkant skal falde sammen med linjen for dens tyngdepunkt. Skoens længdeakse er linjen, der løber mellem store og anden tæer og hælkonturens bageste punkt.

Trin 4

Mellemrummene på skistøvlerne skal passe godt ind mod sidekanterne på forankringsbeslaget. Vi skruer den forreste skrue ind, der fastgør beslaget til skien. Når vi har indsat det i bagagerummet, kontrollerer vi vores holder for baghælens position i forhold til belastningsområdet. Det er nødvendigt, at støvlen ikke fører væk fra webstedet. Vi kontrollerer også, om bagakselens og skiens længdeakser er de samme. Skru derefter skruen i, og stram resten af skruerne. Bor huller i sålen på skistøvlen til klampespidserne.

Trin 5

På plastskier installeres bindinger på samme måde som på træ. Lige før skruerne skrues i, skal vi dryppe epoxy eller BF-lim i skruehullerne. Det samme kan gøres, hvis skruerne, der holder beslagene på de gamle træski, er løse og løse.

Anbefalede: