Sådan Monteres En Semi-stiv Skibærer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Monteres En Semi-stiv Skibærer
Sådan Monteres En Semi-stiv Skibærer
Video: Sådan Monteres En Semi-stiv Skibærer
Video: Åbning af gasturbineportalerne i garagen 2023, Februar
Anonim

Skibindinger kan opdeles i to kategorier: stiv og halvstiv. Til påføring af hårde sko kræves der specielle sko Ved at installere de halvstive kan du stå på ski i dine almindelige sko.

Sådan fastgøres en halvstiv skibærer
Sådan fastgøres en halvstiv skibærer

Er det nødvendigt

  • - stå på ski;
  • - et sæt halvstive beslag
  • - blyant
  • - skruetrækker
  • - syl;
  • - bore
  • - epoxylim eller BF-lim.

Instruktioner

Trin 1

Find tyngdepunktet på din ski. For at gøre dette skal du placere skien på kanten af ​​en lineal eller på en skruetrækker og afbalancere den. Marker tyngdepunktet for begge ski ved at tegne linjer med en blyant.

Trin 2

Installer skifestet, så dets forende er på den markerede tyngdepunktlinje, og dens længdeakse for symmetri falder sammen med symmetriaksen på skien. Placer beslaget under pladen. Sættet indeholder to beslag mærket "L" og "PR" - hver til sin egen plade.

Trin 3

Hold beslaget med din hånd, og fastgør pladen til skien ved hjælp af skruerne, der følger med bindingerne. Installer pladen og beslaget på samme måde på den anden ski.

Trin 4

Hvis dine ski er plastik (eller semi-plastik), skal du først markere hullerne med en syl, inden du installerer de halvstive bindinger. Bor derefter hullerne til skruerne med et bor med den passende diameter. Fyld dem med epoxylim eller BF-lim, og installer kun fastgørelseselementerne.

Trin 5

Placer remmene på de installerede plader. Juster spænderne til stroppernes længde efter størrelsen på din skisko.

Trin 6

Installer kablerne for at fastgøre skoene. For at gøre dette skal du indsætte bagagerummet i holderen, sætte fjederen på bagsiden af ​​bagagerummet. Fastgør kablet til sidebeslagene. Anbring låsebeslaget i lodret position.

Trin 7

Placer fjederen over låsebeslaget. Fastgør skilåsen med skruer. Juster fjederspændingen. Installer holderkablet på den anden skibærer på samme måde.

Trin 8

Kontroller, at monteringerne er installeret korrekt. For at gøre dette skal du fastgøre støvlen til skien, tage den ved toppen og løfte den op med skien. Hvis holderen er installeret korrekt, springer skoene ikke ud af den, fronten af ​​skien vipper nedad.

Populær af emne.