Hvad Er Effekten Af squats

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Effekten Af squats
Hvad Er Effekten Af squats

Video: Hvad Er Effekten Af squats

Video: Hvad Er Effekten Af squats
Video: BEFORE YOU SQUAT, understand the ANATOMY behind it! 2024, Marts
Anonim

For at tabe sig, holde sig i form eller bare føle dig godt skal du bruge så mange muskler som muligt. Ikke alle øvelser fungerer på en kompleks måde, de er primært rettet mod en del af kroppen. Men fordelene ved squats er tydelige ikke kun for benene, men også for andre muskler.

Hvad er effekten af squats
Hvad er effekten af squats

Enhver fysisk aktivitet er god i moderation. Forkert udførelse af øvelser eller overdreven iver i klasser kan føre til det modsatte resultat. Så hvad gør squats, hvis du gør dem klogt?

Åbenbar effekt

For det første udtrykkes effekten af squats i en aktiv stigning i muskelmasse i balder og hofter. Ingen anden øvelse kan opnå så hurtige resultater for disse dele af kroppen. For det andet, hvis du spreder dine ben bredere under squats og vender dine sokker udad, så er lårets indre overflade involveret. Dette er det mest "lunefulde" område af kvindekroppen, hvilket er meget vanskeligt at stramme. For det tredje er fordelen ved squats, at hvis kroppen vænner sig til denne type fysisk aktivitet, tager det meget længere tid end for eksempel at svinge pressen. Derudover er det plie og dybe kneb, der dækker ikke kun alle muskler i ben og balder, men også den skrå og lige pres. Ofte udføres denne type øvelse med vægte - en vægtstang på skuldrene eller håndvægte i hænderne. Derfor kan squatting også styrke disse områder. De, der er interesserede i, hvad squats gør, vil være glade for at vide, at en øvelse kan erstatte flere andre.

Testosteron produktion

Fordelene ved huk har længe været kendt for professionelle bodybuildere. Sådan træning stimulerer produktionen af hormonet testosteron, som er ansvarlig for væksten af muskelmasse. Squats, der bruger så mange muskler som muligt, favoriserer således en øget træning af kroppen som helhed.

men på den anden side

Uanset hvor effektive de er, er der også skade fra squats. Hvis du for eksempel udfører øvelsen forkert, ikke beregner din styrke og tager for meget vægt, kan der dannes en intervertebral brok. Squats med vægte bør ikke udføres af unge, da de kan stagnere. Også dybe lag med inverterede sokker fører ofte til forskudte knæ og ankler. Så du kan kun squat efter en komplet lægeundersøgelse. Og så skal du regelmæssigt besøge en læge, der overvåger ændringer i kroppen. Derudover skal det huskes, at overdreven flid i squats kan resultere i overanstrengelse og udmattelse, hvilket vil føre til manglende evne til at fortsætte træningen. Derfor er det nødvendigt at træne efter bedste evne og gradvist øge belastningen.

Anbefalede: