Hvad Er Effekten Af løb

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Effekten Af løb
Hvad Er Effekten Af løb

Video: Hvad Er Effekten Af løb

Video: Hvad Er Effekten Af løb
Video: Hvad er den bedste løbeteknik? | #COACH 2024, April
Anonim

Ikke alle har råd til regelmæssig motion i en fitnessklub og en personlig træner. Derfor foretager folk, der ønsker at tabe sig eller bare holder sig i god form, morgen- og aftenløb. Men ikke alle ved, hvor god løb er, og nogle opgiver meget snart denne aktivitet.

Hvad er effekten af løb
Hvad er effekten af løb

Den afslappede tilgang til løb skyldes ofte dets overkommelige pris. Alt hvad du behøver for at løbe er en løbebånd og behagelige løbesko. Efter at have betalt for et dyrt gymmedlemskab er det usandsynligt, at nogen holder op med at gå der, før det udløber. Men løb kan være meget mere nyttigt.

Fysisk fordel

Når man spørger, hvad er effekten af løb, tror folk ofte, at det fører til skader og kun vises for helt raske individer. Tværtimod hjælper moderat jogging ikke kun med at holde kroppen i god form, men også til at helbrede leddene, hvilket reducerer sandsynligheden for forskydninger og brud. Derudover dækker løb alle muskelgrupper på én gang, i modsætning til simulatorer, der træner en hvilken som helst del af kroppen. Ingen spekulerede på, hvad løb giver modne mennesker? Det er denne type fysisk aktivitet, der styrker hjertemusklen, udvikler lungerne og mætter væv i kroppen med ilt. Som et resultat reduceres risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde, hjertet fungerer økonomisk og uden afbrydelse accelereres stofskiftet, hvilket fører til forbedret fordøjelse, normalisering af surhed og eliminering af forstoppelse. Jogging tre gange om ugen kan du normalisere blodtrykket, slippe af med hypertension, glemme søvnløshed og forkølelse og også øge kroppens samlede tone og ydeevne. Læger bemærker, at folk, der tager regelmæssig jogging, ser ud og føler sig yngre end deres biologiske alder.

Psykologisk påvirkning

Så du har fundet ud af, hvad der giver kroppen kørende. Men dette er kun halvdelen af dets evner. Jogging har en positiv effekt på den åndelige del af livet. For eksempel ved at løbe regelmæssigt kan du komme sig fra neuroser, glemme angst og dårlig søvn og bare forbedre dit humør. Aftenjogging har vist sig at være meget mere beroligende end beroligende midler. Når du finder ud af, hvad jogging er god til, skal du huske på, at regelmæssig motion kan gøre dig lykkeligere. Dette er ikke selvhypnose, det er fysiologi. Under en løbetur øges hypofysens arbejde, hvilket medfører, at en stor mængde endorfiner frigives i blodet. Derfor har en person ganske ofte umiddelbart efter jogging en følelse af ophøjelse, der grænser op til eufori. Hvad er de andre effekter af løb? Mennesker, der konstant bevæger sig, lider aldrig under depression, de udlever lettere lettere og simpelthen fyldt med ideer. Derfor kører næsten alle succesrige forretningsmænd regelmæssige løb og henter inspiration fra dem til deres arbejde.

Anbefalede: