Hvad Er De Typer Løb

Hvad Er De Typer Løb
Hvad Er De Typer Løb

Video: Hvad Er De Typer Løb

Video: Hvad Er De Typer Løb
Video: 3 Løbetips til en hurtigere 5km tid! 2024, April
Anonim

Løb er den mest populære øvelse. Det bruges ikke kun af atleter i deres træning, men af mange mennesker, der ikke er relateret til sport.

Hvad er de typer løb
Hvad er de typer løb

Blandt alle de fysiske øvelser, der er opfundet af menneskeheden, er løb den mest nyttige, overkommelige og effektive. Dens fordele kan tælles på ubestemt tid, fra tånegle til hår på hovedet. Ja! For nylig har forskere vist, at hyppig jogging har en positiv effekt på hårvækst og sundhed.

Der er forskellige typer løb:

Let at køre. Perfekt til dem, der bare holder sig i form. Det er nok at løbe 2-3 kilometer om dagen eller hver anden dag for at føle sig godt. Let jogging er velegnet til dem, der forsøger at tabe sig, da alle kroppens muskler arbejder under denne øvelse. Men i dette tilfælde skal afstanden øges til fem eller flere kilometer.

Hurtig kørsel. Normalt til korte afstande. En ideel øvelse til benstyrke og skønhed. Det skal kun udføres efter en god opvarmning af benene med en let løb.

Kører op ad bakke. Det bruges mest af professionelle atleter til at øge benstyrken og udholdenheden. Og selvfølgelig for generel udholdenhed. At løbe op ad bakke kan være let eller hurtigt.

Kører med en belastning. I form af ekstra gods anvendes specielle sportsvægte, der sælges i enhver sportsbutik. Du kan bruge kroppen af en anden person, en dokumentmappe eller en skudsikker vest. Denne type løb bruges af atleter og krigere fra specialenheder. De løber ofte op ad bakke med en ekstra belastning.

Shuttle køre. Kendt for alle fra skolen. Målet med dette løb er at udvikle smidighed og hastighed.

Terrænløb. Groft terræn kaldes ofte marker, skove og forskellige andre funktioner i det naturlige landskab.

Kører med forhindringer. Hindringer er forskellige stænger, skyttegrave, hjul osv. En meget interessant udsigt. Det bruges oftest i skoler, hæren og i uddannelse af soldater fra specialenheder. Udvikler fingerfærdighed, fingerfærdighed.

Der er også sideløb - bruges til at varme nogle muskler op, løber baglæns - anbefales til udvikling af det vestibulære apparat.

Anbefalede: