Sådan Slipper Du Af Kropsfedt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af Kropsfedt
Sådan Slipper Du Af Kropsfedt

Video: Sådan Slipper Du Af Kropsfedt

Video: Sådan slipper du af med mavefedt og væskeophobninger (plus en opskrift!) 2022, December
Anonim

Mange kvinder og mænd også er bekymrede over spørgsmålet om at slippe af med fedtlaget. Det kan manifestere sig på siderne, på underlivet, på lårene. Der er nogle meget vigtige betingelser, der kan opfyldes for at hjælpe dig med at fælde fedt.

Sådan slipper du af kropsfedt
Sådan slipper du af kropsfedt

Instruktioner

Trin 1

Revurder din diæt. Se på dig selv udefra eller bede en, du kender, bedømme, hvad du spiser i hverdagen. Overdreven forbrug af usunde fedtstoffer (svinefedt, smør, svinekød), konfekture- og melprodukter (kager, tærter og boller) samt usunde fødevarer, såsom halvfabrikata, fører til et fedtlag. Slip af med sådan usund mad med det samme, hvilket ødelægger ikke kun dit udseende, men også fordøjelsesorganerne. Spis kun friske fødevarer, der er lette at fordøje: frugt, grøntsager, mejeriprodukter, korn.

Trin 2

Begynd at rense din krop. Drik mere vand hele dagen. En liter vil ikke være nok for dig. Hæld 2 liter rent vand i en separat beholder og drik det hele dagen. Den varme årstid diskuteres slet ikke. Dette bør blive en god vane for dig.

Trin 3

Slip af med dårlige vaner. Cigaretter og alkohol er ofte hovedårsagerne til kropsfedt. Særligt skadeligt er forbruget af øl, som indeholder enzymer, der ændrer menneskelige hormoner. Dette tilføjer en kræftmasse til kroppen. I øjeblikket er der snesevis af måder at slippe af med disse afhængigheder.

Trin 4

Gå ind til sport. For kvinder er formgivning, kalanetik, fitness og aerobic mest velegnede. Du kan også udskifte alt ved at dreje bøjlen, men effekten bliver meget svagere end ved konstant træning i gymnastiksalen med en instruktør. Mænd rådes til at gå i gymnastiksalen og også inkludere en løbende belastning. Du kan også tilføje en cykel og fodbold. Det vil bare være en god cardio træning, som vil give en stor effekt for at få slankhed.

Trin 5

Lav vandbehandlinger. Disse inkluderer først og fremmest svømning og et besøg i badet 1 gang lørdag. Det anbefales at træne i poolen 2 gange om ugen. Svømning er en stor sport, der harmonisk udvikler hele kroppen og forhindrer overskydende fedt i at dukke op. I badet fjernes slagger og toksiner, hvilket kan være årsagen til fedtlaget.

Trin 6

Spor dine resultater. Det er meget vigtigt at spore, hvor meget du tabte i løbet af 1 uge og 1 måned. Det plejede at være vanskeligt at vurdere. Men stadig, se konstant i spejlet og følg de tidligere punkter. Hvert lille trin giver dig et incitament til at komme videre.

Populær af emne.