Hvordan Løser Jeg En Skibærer (ISG-standard)?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Løser Jeg En Skibærer (ISG-standard)?
Hvordan Løser Jeg En Skibærer (ISG-standard)?

Video: Hvordan Løser Jeg En Skibærer (ISG-standard)?

Video: Hvordan Løser Jeg En Skibærer (ISG-standard)?
Video: Nyt træskib i Løgstør 2024, April
Anonim

Ejere af gamle skistøvlebindinger (den såkaldte ISG-standard) ved, at dette er den svageste del af skiløb. Nogle gange skal du smide ski i god stand bare på grund af bindingerne. Evnen til korrekt og effektivt at reparere holderen ville spare penge på at købe nye ski og ikke smide gamle ski, der er helt egnede til brug. Simpelthen at overføre bindingerne til et nyt skispunkt hjælper normalt ikke og mister lige så hurtigt.

Hvordan løser jeg en skibærer (ISG-standard)?
Hvordan løser jeg en skibærer (ISG-standard)?

Er det nødvendigt

  • - krydskruetrækker
  • - skruer til et kryds, hvis længde ikke overstiger skiens tykkelse, og diameteren er større end de gamle;
  • - Super lim.

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest, hvis fastgørelseselementet endnu ikke er løsnet helt, skal det skrues omhyggeligt ud, og pas på ikke at skade resterne af tråden og sædet.

Trin 2

Derefter skal du samle nye skruer. Skruerne skal være af en sådan længde, at de ikke gennemborer skien, når de skrues ind. De der. du skal vælge en størrelse svarende til den allerede indstillede. Det er vigtigt, at diameteren på den nye skrue er større end den, der allerede er installeret. Det er også bydende nødvendigt, at hatten er forsænket og krydset (en stor belastning kan påføres tværforsænkningen uden, at skruetrækkeren glider igennem, når den skrues ind).

Trin 3

Nu skal du forberede skisædet. Fjern snavs fra det sted, hvor det gamle beslag blev installeret. Undersøg hullerne i skruerne. Hvis det lykkedes dig at udføre reparationerne, inden fastgørelseselementet viste sig, kan du bruge de gamle huller. Hvis ikke, skal skibindingen flyttes tilbage (tættere på den stumpe ende af skien) 1 cm for hvert punkt.

Trin 4

Hvis du gendanner et gammelt sæde, skal du hælde superlim i de rensede huller fra skruerne og lade det tørre. Hvis du flyttede holderen, skal du først installere nye skruer på et nyt sted og derefter skrue ud og udfylde disse huller med lim og også vente på tørring (ca. 2-3 timer).

Trin 5

Installer derefter monteringerne på samme måde som med de nye monteringer. Den eneste forskel er, at skruerne også skal fugtes generøst med superlim og skrues ind, mens limen stadig er våd.

Trin 6

Stram skruerne så langt, som de kan komme. Sug 12 timer eller mere, og opgaven er afsluttet. Denne monteringsmetode er meget mere sikker end standard! Det lykkedes mig at gendanne gamle ski med denne metode for mig selv og min kone for tre år siden, og indtil videre er bindingerne ikke engang løsnet.

Anbefalede: