Hvordan Tager Jeg Min Hockeyuniform På?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Tager Jeg Min Hockeyuniform På?
Hvordan Tager Jeg Min Hockeyuniform På?

Video: Hvordan Tager Jeg Min Hockeyuniform På?

Video: Индивидуальная спортивная и командная одежда | Китайский производитель спортивной одежды | Завод сублимированного баскетбольного трикотажа 2022, December
Anonim

Ikke alle ved, hvordan man korrekt bærer en hockeyuniform. Der er en bestemt rækkefølge af handlinger, der skal følges.

Hockeyudstyr
Hockeyudstyr

Hockeyudstyr - i hvilken rækkefølge skal man bære?

Først og fremmest skal atleten strimle til deres undertøj. Oven på det skal du bære specielt undertøj - strømpebukser med en hockey-t-shirt eller jumpsuit med en lang lynlås. Denne form for tøj er produceret tæt og løs, der kan være yderligere fastgørelseselementer til gamacher og en bandage. Materialet til syning af hockeyundertøj er bomuld eller specialiserede stoffer, der ikke tillader fugt at passere igennem, og som er blevet behandlet med antibakterielle opløsninger.

Så tager de stramme, sportslige eller i det mindste terry-sokker på. For at undgå blærer på grund af friktion skal du ikke vælge en størrelse, der er for løs.

Dernæst satte de på gamacher eller retusa ovenpå - en skal efterfulgt af beskyttelse af skinnebenene. Bemærk, at begge ben har deres egne skinnebenbeskyttere. Disse elementer kan indsnævres eller være brede. Sidstnævnte er mere pålidelige.

Suppler det allerede slidte sæt med shorts. Hvis du har seler, skal du ikke bære dem over skuldrene. Shortsen beskytter dig i haleben, nyre og lår. Sådant tøj skal falde under skinnebenene. Den øverste del af produkterne skal dække atletens nyrer og ribben.

Brug skøjter. Dette gøres som følger: Træk leggings op til knæene, løsn den nederste lås på skinnebenbeskyttelsen, flyt skoenes tunge under klappen. Begynd at binde din støvle uden at tråde snørebåndene gennem de øverste huller. Klappen er muligvis ikke knap.

Det er ikke svært at tage på nakkebeskyttelsen. Samme som højre og venstre albueunderlag.

Fjern bukserne og bryst- og skulderbeskyttere under shortsen. Hockeytrøjen bæres, når resten af ​​sættet er brugt. Han skal dække albueunderlag, toppen af ​​shortsen og karapacen.

Sæt en hjelm på hovedet og handsker på dine hænder. Sørg for, at handskerne sidder tæt omkring dine hænder uden at hindre bevægelse. Ellers vil det være ubehageligt at holde klubben. Hockeyhandskens længde er over albueområdet. Hjelmen bør ikke være for løs eller tværtimod presse hovedet. Dens kanter skal være ca. en finger over pandeområdet.

VIGTIG! Se altid på tilstanden af ​​monteringsskruerne til hjelmen. Hvis mindst en skrue går tabt, er det forbudt at bruge denne del af udstyret. Stram skruerne med en skruetrækker.

Nu ved du hvad en hockeyuniform er, hvad den består af, og hvordan man tager den på. Som et supplement vil jeg råde dig til at købe en mundskærm for at beskytte kæben og tænderne - på http://www.ultraice.ru/. Den bedste løsning er en termoformet model af plast. Blødgør det i varmt vand, læg det på dine tænder, og det vil tage form af kæben og huske det.

Hvordan bærer målmænd hockeyudstyr?

Generelt er rækkefølgen den samme som ovenfor. Men sættet indeholder flere andre elementer, for eksempel yderligere beskyttelse og midler til at fange skiver. Målmandsshortsen har stærkere plastindsatser, og hjelmen har en sikker ansigtsmaske. Hagesmække forstærker ekstra polstring omkring bryst og albuer.

Målmanden får en speciel blokerende handske, der beskytter bagsiden af ​​hænderne og hjælper med at reflektere puckkastene. Og også en særlig målstok til at fange et projektil.

Generelle tip

Når du har taget dit atletiske udstyr på, skal du sikre dig, at snøringen af ​​dine skøjter og hver binding er korrekt. Med skrøbelige ankelled (hos unge hockeyspillere) skal skoens tunge vikles for at beskytte skinnebenet under skjoldet. I dette tilfælde vil benet i bagagerummet forblive relativt frit, mens risikoen for skade på leddene falder betydeligt.

Hvis du er i tvivl om den korrekte procedure, kan du se en videoundervisning online.Bemærk, at hvordan korrekt hockeyudstyr bæres i høj grad påvirker sportens bekvemmelighed og sikkerhed.

Populær af emne.