Hvordan Man Vælger En Hockeyuniform

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger En Hockeyuniform
Hvordan Man Vælger En Hockeyuniform

Video: Hvordan Man Vælger En Hockeyuniform

Video: Hvordan Man Vælger En Hockeyuniform
Video: Olympic Hockey 2022 Jerseys Revealed!!! 2024, Kan
Anonim

Enhver, der har besluttet sig for at engagere sig alvorligt i hockey, bør vide: denne sport er ikke kun en af de dyreste, men også en af de mest traumatiske af de eksisterende. For at minimere risikoen for skader er det nødvendigt at vælge den rigtige hockeyuniform og udstyr.

Hvordan man vælger en hockeyuniform
Hvordan man vælger en hockeyuniform

Er det nødvendigt

Sportsbutik, mængden af seks tusind rubler

Instruktioner

Trin 1

Hjelmen er den vigtigste del af din hockeyuniform, fordi den holder dit hoved sikkert. Når du vælger en hjelm, skal du være opmærksom på, at den passer komfortabelt og passer godt. På indersiden skal den have en blød stødsikker pude.

Trin 2

Et lige så vigtigt element i hockeyudstyr er hagesmagen, da den er ansvarlig for sikkerheden i brystet, ribbenene og rygsøjlen. Bib'en skal være stærk og må samtidig ikke begrænse mobiliteten. Hagesmækkene til angriberne gøres lettere, for forsvarerne - tungere.

Trin 3

Det er lettere at vælge dele af din hockeyuniform som handsker, albueunderlag og knæpuder. De skal være behagelige og ikke falde af under spillet - det er måske alle kravene til dem.

Trin 4

Glem ikke underbukser, når du vælger hockeyudstyr. De skal passe tæt og ikke hindre bevægelse. På bagsiden af plastikskærmene, der er fastgjort til trusserne, skal der limes et blødt materiale, så plasten ikke gnider huden.

Trin 5

Et særligt element i hockeyuniformen er skøjter, de er ansvarlige for spillerens bevægelseshastighed omkring banen. For at finde de rigtige skøjter skal du helt sikkert prøve dem inden du køber. Ubehagelige skøjter vil føre til hyppige fald under skøjteløb såvel som hård hud og forstuvninger.

Trin 6

At vælge en golfklub er den nemmeste måde: billige er lavet af krydsfiner, dyre er lavet af let skov og speciel plastik, så de er mere behagelige og holdbare. Men hvis du ikke spiller professionelt, vil en billig golfklub arbejde for dig.

Anbefalede: