Sådan Monteres Et Snowboard

Indholdsfortegnelse:

Sådan Monteres Et Snowboard
Sådan Monteres Et Snowboard

Video: Sådan Monteres Et Snowboard

Video: Sådan Monteres Et Snowboard
Video: Как установить сноуборд 2024, April
Anonim

Nogle atleter undrer sig nogle gange over, hvorfor almindeligt snowboard er så dyrt. Det ser ud til, at dette er et almindeligt bord til at glide på sneen. I forbindelse med en lignende situation stiller de et utvetydigt spørgsmål: hvordan laver man et snowboard selv?

Sådan monteres et snowboard
Sådan monteres et snowboard

Er det nødvendigt

Slibemaskine, lamineret plastbelægning, lim, blødt og hårdt træ, stålkanter, kerne, matrix af stål og metal, skærmprinter, tryk

Instruktioner

Trin 1

Så hvad har en fabrik brug for at lave et godt snowboard? Det er med det samme værd at advare om, at dets design ikke er så simpelt, som det ser ud ved første øjekast. Der kræves en ret stor mængde materialer. Du kan heller ikke lave et snowboard kun på en maskine, du skal stadig bruge dine hænder.

Trin 2

Køb stålrør. Ved fremstilling af et snowboard kræves det først og fremmest. De skal først bøjes i henhold til formen på det fremtidige snowboard. Du skal også bruge et lamineret plastikdæksel og lim til at fylde indersiden af vores lager.

Trin 3

Laminat hårde og bløde træsorter for at gøre kernen i det fremtidige bord. Hvis du ikke gør det, vil det simpelthen rådne indefra.

Trin 4

Tag omhyggeligt alle målinger såvel som indsættelser i carbonhydridfiberkernens rum, hvis det kræves til denne særlige model af snowboard. Lav derefter kernens form og tryk den. Disse handlinger bør kun overdrages til en speciel maskine.

Trin 5

Start derefter med at skabe en holistisk struktur: sammensæt kernen, laminat og glat. Først skal du lægge den nederste metalmatrix, placere tøffelen på bunden og den specielle lim ovenpå. Indram matrixen fra siden med stålkanter, og læg den afskårne og samlede kerne i den resulterende beholder. Ovenfor - glasfiber og oven på hele strukturen - en stålmatrix.

Trin 6

Slip af med den resulterende matrix efter det. Nu har du en form til dit fremtidige snowboard.

Trin 7

Sæt derefter tavlen i en speciel presse med en buet eller konkav form afhængigt af produktets geometri. Hold den under et tryk i 10 minutter, fjern og skær overskydende af.

Trin 8

Skær metalformen og de øverste overskydende plaststykker ud med en speciel saks. Derefter ligner snowboardet allerede et rigtigt produkt fra butikken. Men det er ikke alt.

Trin 9

Placer tavlen på en skærmprinter, og anvend det øverste design. Lad det tørre og hærde ordentligt. Derefter våd og tør poler brættet. Dette gøres normalt af andre specialister. Det er det, dit bord er klar. Nu kan den passere kvalitetskontrol og bruges i drift.

Anbefalede: