Sådan Lærer Du At Hoppe På Snowboard

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Hoppe På Snowboard
Sådan Lærer Du At Hoppe På Snowboard

Video: Sådan Lærer Du At Hoppe På Snowboard

Video: Hvordan du lager et snowskateboard som du kan bruke på trampolina 2022, December
Anonim

Snowboarding er en smuk, ekstrem og spændende sport, der tiltrækker flere og flere nye mennesker hvert år, der ønsker at lære spektakulære tricks, uden hvilke snowboard ikke kan kaldes fuldstændig og maksimal nydelse for en atlet. Der er en række regler, som du skal følge, hvis du beslutter at mestre teknikken til at hoppe på et snowboard. Ikke kun skønheden ved selve springene afhænger af disse regler, men også atletens sikkerhed.

Sådan lærer du at hoppe på snowboard
Sådan lærer du at hoppe på snowboard

Instruktioner

Trin 1

For at lære at hoppe kvalitativt har du brug for et behageligt springbræt med tilstrækkelig stejlhed. Et springbræt til træning findes i snowparken, og hvis det er muligt, kan du selv bygge et springbræt. Det korrekte dykkerbræt skal placeres på en skråning, dets overflade skal være plan og glat, og udgangen fra springbrættet skal være lige.

Trin 2

Hvis du ønsker, at dit spring på trampolinen skal lykkes, skal du nærme dig trampolinen med dine ben let bøjet og ryggen lige. Øv dig på at komme tæt på trampolinen hurtigt og præcist uden at falde i processen, og begynd derefter at øve dine spring. Med dine bøjede ben, kør snowboardet ned ad springbrættet uden at skubbe eller rette dine ben ud. Denne regel skal overholdes for ikke at miste balance. Derudover hjælper skuldrene parallelt med snowboardets plan med at opretholde balance på brættet.

Trin 3

Hvis du hopper i denne position, drejer brættet ikke vinkelret på springbrættet, og du lander sikkert. Landing efter et spring skal også trænes - træne og opnå maksimal afgangsstabilitet, som landingsstabiliteten direkte afhænger af. Jo mere præcis og korrekt start fra springbrættet, jo mere præcist lander du efter springet.

Trin 4

Der er en række populære tricks, som uerfarne snowboardere drømmer om at mestre - for eksempel ollies. For at lave en ollie skal du skubbe fra kanten af ​​springbrættet og køre op til den for at flyve højere. Når du skubber, skal du ikke stikke dine ben under dig - skub med dine fødder jævnt og ret kraften nedad.

Trin 5

Forlad trampolinen, løft knæene til brystet og land derefter på dine bøjede ben. Når du har mestret den grundlæggende springteknik, og efter at du konsekvent er begyndt at få ollie-tricket, kan du gå videre til at mestre mere komplekse tricks - Nose & Tail Rolls, Shifties samt en række spins og greb.

Trin 6

Når du udfører et trick, skal du huske, at nøglemomentet for tricket udføres på det højeste punkt i springet.

Populær af emne.