Sådan Lærer Du At Hoppe Kompetent

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Hoppe Kompetent
Sådan Lærer Du At Hoppe Kompetent

Video: Sådan Lærer Du At Hoppe Kompetent

Video: Sådan Lærer Du At Hoppe Kompetent
Video: Hvordan lære min kanin at hoppe? 2024, Kan
Anonim

Springet i sig selv er ikke kun en indikator for benstyrke, men den harmoniske udvikling af kroppen som helhed. Faktum er, at alt spiller en vigtig rolle i det korrekte spring, fra benene til det vestibulære apparat.

Sådan lærer du at hoppe kompetent
Sådan lærer du at hoppe kompetent

Instruktioner

Trin 1

Udvikl dine arme og skuldre. Springet består af tre ækvivalente komponenter: skub, luftadfærd og håndsvingning. Derfor skal du ud over de åbenlyse benudviklingsøvelser være meget opmærksomme på strækningen af musklerne generelt og udviklingen af skuldrene i særdeleshed. Stå med ryggen mod vægstængerne og tag fat i stængerne lige under dine skuldre, så din håndflade er på toppen. Hvis du prøver at sidde i denne position, vil du føle, hvordan skulderleddet næsten fuldstændigt ændrer sin position. Gradvis indsnævring af dine arme og forsøg på at sætte dig ned, vil du opleve mere og mere ubehag, men på samme tid vil du udvikle mere og mere leddets mobilitet, som du får brug for, når du svinger.

Trin 2

I ren og rystende retning er momentum vigtigst. Naturligvis kender alle den "standard" præstation ved et spring: løft hænderne op, tag dem tilbage, bøj knæene, vink fremad og spring samtidig. Der er dog meget flere faldgruber, end det ser ud til. For det første skal rykket gøres ikke kun med armene, men med skuldrene som helhed ved også at bruge rygmusklerne: Dette giver dig mulighed for at indstille et stærkere skub og samtidig overholde den ideelle vinkel til lang flyvning - 45 grader. For det andet er det vigtigt at opnå synkronisering af ben og arme: i svingningsøjeblikket bliver din krop til en komprimeret fjeder, og springet er først og fremmest en "eksplosiv" åbning, der kombinerer at skubbe af med dine ben og svinge dine arme.

Trin 3

Under flyvning skal du skubbe af igen. Mærkeligt nok, men at skubbe fra luften er ret ægte. Princippet er, at når du har svinget dine arme fremad under et skub, når du er på toppen af banen, skal du lige så skarpt tage armene tilbage - en lignende bevægelse bruges til svømning. Efter skubbet skal benene være let gemt i brystet, og i det øjeblik, du svinger armene, skal du “skyde” fremad. Ved korrekt at kombinere begge handlinger får du en ekstra impuls, der allerede er under flyvning, hvilket giver dig mulighed for at vinde op til 30 centimeter i længden.

Anbefalede: