Sådan Monteres Rulleskibindinger

Indholdsfortegnelse:

Sådan Monteres Rulleskibindinger
Sådan Monteres Rulleskibindinger

Video: Sådan Monteres Rulleskibindinger

Video: Sådan Monteres Rulleskibindinger
Video: Sådan monterer du rullegardiner | JYSK 2024, April
Anonim

Rulleski er rulleski. Analogt med rulleskøjter er de beregnet til ridning på asfalt, til sommertræning af skiløbere, til konkurrencer. Rollerski-fans inkluderer både nybegynderamatører og professionelle atleter.

Sådan monteres rulleskibindinger
Sådan monteres rulleskibindinger

Markup

Et par rulleski består af to platforme med ruller fastgjort til dem. Rullerne selv er udstyret med mudderklapper. Bindinger på nye rulleski kommer ofte separat og kommer i klassiske eller skøjtebindinger. Selvinstallation af fastgørelseselementer begynder med markering. Fastgør de komplette skibindinger til platformen, så den bredeste del af skibindingerne er justeret med midten af rulleplatformen. Hvis du fastgør klassiske bindinger til klassisk løb, skal du fastgøre bindingen på den bageste mudderbeskyttelse. Marker derefter, hvor den forreste monteringsskrue er skruet i.

Nogle rulleski sælges præmærket til bindinger. De indeholder normalt to sæt skruemærkater. Den første er for store sko (over 40), den anden er for små sko (under 40). Det er bedre at installere monteringerne ved hjælp af en speciel skabelon for at sikre maksimal nøjagtighed.

Fastgørelse

Før du skruer skruerne i, skal du forbore hullerne til dem. Brug bor og bor med variabel hastighed, der giver den korrekte huldiameter og dybde til boring. Hvis der er adgang til specialudstyr, skal du bruge en speciel boremaskine med udvidelse. Det sikrer, at boret er centreret i boret og stopper i den krævede dybde. Når du bruger en standardboremaskine, skal du bruge boremaskiner med en diameter på 3, 4-3, 6 mm. Hvis der udføres boring ved hjælp af et bøjle, er brugen af en jig obligatorisk: uden den fører boret ofte til siden.

Brug de selvskærende skruer, der følger med fastgørelseselementerne, til fastgørelse. Selvom de vrider sig vanskeligt, holder de sikkert og fast. Inden indskruning kan selvskærende skruer fugtes med maskinolie for at reducere den kraft, der påføres skruetrækkeren. I modsætning til ski skal hullerne i rulleski bores med den største omhu. Hvis det forkerte hul i skiene kan lukkes med et stik, fungerer dette ikke på rulleski. Skruetrækkere med PH 3 eller PZ 3 bits kan bruges til at drive skruer.

Mange atleter bruger en alternativ metode til at skrue fastgørelseselementer ved hjælp af forsænkede skruer type M4x25. Skruepunkterne er markeret med en stencil, den nederste del bores ud under de hule stål T-formede hætter. Stemplene indsættes nedenfra, og de forsænkede skruer skrues ind i dem. I modsætning til selvskærende skruer er denne metode, selvom den er mere besværlig, meget mere nøjagtig og pålidelig med intensiv brug af ruller. Denne mulighed er også ideel til dem, der allerede uden held har boret huller til selvskærende skruer.

Anbefalede: