Hvordan Man Vælger Skihandsker

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Skihandsker
Hvordan Man Vælger Skihandsker

Video: Hvordan Man Vælger Skihandsker

Video: Hvordan Man Vælger Skihandsker
Video: Hvordan vasker man hænder og hvordan tager man enlig handsker af rigtig? 😉 2024, April
Anonim

Skihandsker er ikke kun et smukt tilbehør, men primært sportsudstyr, der tjener til at holde dig varm og reducere sandsynligheden for skade.

Hvordan man vælger skihandsker
Hvordan man vælger skihandsker

Instruktioner

Trin 1

Undersøg produktet, vend det ud, føl det omhyggeligt. Gode alpine skiløbshandsker har tre lag: et indre lag af syntetisk stof, der absorberer sved godt og transporterer det ind i de næste lag; et mellemlag, der bevarer varmen inde i handsken (normalt et specielt udviklet syntetisk materiale, i billigere versioner erstattes det af tyndt skumgummi); det tredje lag er det ydre stof, normalt imprægneres det med specielle midler, så handsken ikke blæser igennem og ikke bliver våd.

Trin 2

Overvej manchetterne på dine handsker. Det har enten en samling på håndleddet eller en holder, der fastgøres med velcro tæt på armen. Den første mulighed er velegnet til dem, der har en lindebøjle syet på ærmerne på en skidragt, og handsken gemmes i. Den anden mulighed er mere velegnet til dem, der ikke har specielle manchetter på ærmerne; sådanne handsker bæres over en jakke. Husk, at fastgørelseselementet ikke kun er nødvendigt for at forhindre, at sne falder inde i handsken, når det falder, men også for at stive håndleddet.

Trin 3

Foretrækker handsker frem for vanter, hvis du skal køre under mindre kolde forhold; hvis liftsystemet (skipasset) er sådan, at det er ubelejligt at bruge det i vanter hvis du kører med små børn og med jævne mellemrum er der behov for at rette detaljerne i dragt, er det mere bekvemt at gøre det med handsker. På den anden side er det varmere at ride i vanter.

Trin 4

Vær opmærksom på detaljerne. Forskellige små ting gør dit ophold på banen mere behageligt. Dette er tilstedeværelsen af specielle strimler af gummieret materiale på indersiden af håndfladen, som ikke tillader skistangens håndtag at glide. Karabinhager syet til handsker vil også gøre dit liv lettere. De forbinder parret med hinanden og er fastgjort til løkken på dragt, hvilket reducerer sandsynligheden for utilsigtet tab.

Trin 5

Vælg specielle handsker til ekstrem skiløb, hvis du foretrækker at stå på ski på den jomfruelige jord eller blandt træerne. Disse handsker er udstyret med ekstra moduler til stivhed og fastgørelse af håndledene.

Anbefalede: