Hvordan Man Bygger Medium Abs

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Medium Abs
Hvordan Man Bygger Medium Abs

Video: Hvordan Man Bygger Medium Abs

Video: Hvordan Man Bygger Medium Abs
Video: 12 MIN AB WORKOUT - Medium Level / No Equipment I Pamela Reif 2024, Marts
Anonim

Midtermuskulaturen er de abdominale muskler, der danner abdominalvæggen, holder og beskytter de indre organer og former også personens kropsholdning. Det er ret svært at pumpe sådanne muskler op, det tager meget tid og kræfter. Alt forklares simpelt: musklerne i midten af pressen er særdeles hårde. Så hver af dine træningsprogrammer skal indeholde en masse øvelser.

Hvordan man bygger medium abs
Hvordan man bygger medium abs

Instruktioner

Trin 1

Træn hjemme, hvis gymnastiksalen ikke er tilgængelig. Her er den første øvelse: Først skal du tage en liggende stilling, lukke begge hænder bag dit hoved og sørg for at bøje dine ben ved knæene. Prøv derefter at hæve din overkrop, så albuerne rører ved dine knæ hver gang. I de første træningsprogrammer vil fem til otte øvelser være nok. Forøg deres antal kun gradvist, bring dem til 10 eller 15 og derefter til 30, 40 osv. Men tag under ingen omstændigheder for meget belastning på én gang. Ellers risikerer du kun at få en muskelstrækning i stedet for en lettelse medium presse (og dette er i bedste fald).

Trin 2

Lav dine træningsprogrammer regelmæssigt, fordi det er meget mere effektivt at gøre lidt, men på den anden side end at tage på 60 øvelser, der ikke blev gennemført til tiden. Over tid skal du fremskynde tempoet i dine træningsprogrammer: Hver tilgang skal ideelt set være afsluttet på et minut.

Trin 3

Lav en anden øvelse: Tag igen liggende stilling, begynd at løfte begge ben samtidigt, så de i sidste ende er strengt lodrette. Denne teknik giver dig forresten mulighed for at pumpe forskellige mavemuskler (både nedre og midterste og øvre) op. For de bedste resultater skal du sætte dine ben tilbage i startpositionen så langsomt som muligt uden at skynde dig. Gentag øvelsen ca. 8-10 gange i hvert sæt. Hver lektion skal omfatte mindst to eller tre af disse tilgange.

Trin 4

Lig på gulvet, læg dine hænder bag hovedet og lås dem sammen. Prøv derefter at bøje dine knæ og hæve ryggen på samme tid. Du skal nå dine knæ med albuerne (du kan også krydse, dvs. røre ved dit højre knæ med din venstre albue og derefter omvendt). Denne øvelse udvikler ud over den midterste presse også de laterale muskler i taljen. Udfør det mindst 10 gange.

Anbefalede: