Hvordan Man Bygger Muskler I Brystet, Skuldre, Abs Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Muskler I Brystet, Skuldre, Abs Derhjemme
Hvordan Man Bygger Muskler I Brystet, Skuldre, Abs Derhjemme

Video: Hvordan Man Bygger Muskler I Brystet, Skuldre, Abs Derhjemme

Video: Hvordan Man Bygger Muskler I Brystet, Skuldre, Abs Derhjemme
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, April
Anonim

Ikke alle har mulighed for at besøge sports- eller fitnessklubber udstyret med træningsudstyr og bære sig ud på træningsudstyr og slibe en ideel atletisk figur ud. Er det muligt at pumpe musklerne i brystet, skuldrene og mavemusklerne derhjemme op?

Hvordan man bygger muskler i brystet, skuldre, abs derhjemme
Hvordan man bygger muskler i brystet, skuldre, abs derhjemme

Dit stadion er altid i nærheden

Effektive moderne sportsimulatorer var ikke altid i tjeneste hos bodybuildere. Og pumpede, smukke og sunde mennesker har altid været det siden oldtiden. Der er en enorm mængde motion for at udvikle forskellige muskelgrupper i et tilsyneladende trangt hjem. De udføres begge med det enkleste sportsudstyr og uden dem bruger de kun vægten af ens egen krop som en belastning. Hovedbetingelsen for at opnå resultater er regelmæssig træning.

Sådanne "jernstykker" som pood, en og en halv og to poods, har altid været til ære for de russiske helte. Kettlebell løftekonkurrencer samler stadig et stort antal deltagere og fans.

Tværstangsøvelser

Sandsynligvis et af de mest alsidige træningsudstyr til hjemmet er den vandrette bjælke. Musklerne i arme, skuldre, bryst og tryk svinger perfekt på baren.

En vandret stangtværstang kan installeres i haven ved blot at fastgøre et rør med en passende diameter mellem to træer. Røret kan fastgøres i den indvendige døråbning ved at placere det på stopene monteret i klemmen.

For at træne brystmusklerne skal pull-ups udføres med et bredt greb og forsøge at nå tværstangen med brystmusklerne. For at træne skulderbæltet skal du trække op bag din ryg. I dette tilfælde skal man stræbe efter at berøre tværstangen med trapezens muskler. Endelig er mavemusklerne perfekt trænet i hængende position på glatte arme ved at hæve benene i en ret vinkel. På samme tid skal benene rettes ved knæene, kroppen skal ikke svinge. Gentag øvelsen mindst 10 gange pr. Sæt. Som en mulighed - holder en ret vinkel i 10-15 sekunder; hæve benene med vendinger til siderne.

Øvelser uden udstyr og specielle enheder

En enkel og absolut tilgængelig øvelse for alle til at pumpe brystmuskulaturen op og skulderbæltets muskler er push-ups fra gulvet i liggende stilling. Selvfølgelig træner denne øvelse også musklerne i armene, hovedsageligt triceps såvel som andre grupper.

Mange drenge - fremtidige atleter - startede med push-ups hver morgen. Afhængigt af din beredskab eller på grund af alder kan du begynde at træne ved at lave push-ups fra skammel, stol, endelig fra væggen.

Ab øvelser udføres mens du ligger på gulvet. En let mulighed - i liggende stilling, hæve lige ben i en ret vinkel sammen eller skiftevis - "saks", øv "cykel". En sværere udførelse er at løfte torsoen, indtil hovedet rører ved knæene. I dette tilfælde er hænderne bag hovedet, benene er fastgjort under for eksempel et skab.

Anbefalede: